Rólunk

A közösségünkben változatos sport események lesznek. Kicsiknek, nagyoknak, még nagyobbaknak, családoknak, nőknek, férfiaknak.
A következő események időpontjába, és típusába bárki beleszólhat, illetve megoszthatja véleményét. Új sportokat is belevehetünk a közösség életébe, illetve az erre vonatkozó igényeket is igyekszünk majd megvalósítani.
Célom, hogy idővel új ismeretségek alakuljanak ki, a meglévő barátságok erősödjenek, majd a tagok alakítsanak ki saját közösségeket is. Pl.: Családi klubbokat ahol egyik héten az egyik család vigyázz a picikre mialatt a többi szülő sportol, vagy igazi fiús/lányos kimenők ahol sport közben a tagok megoszthatják a hét történéseit egymással, stb.
:)

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Hiszem, hogy a rendszeres sport jót tesz az egészségnek, valamint szellemi és testi energiával tölti el az embert.
Sokszor a mozgáshiány oka a kevés idő, a család,a fáradtság, a lelkesedés hiánya, vagy az "egyedül nem megyek" gondolatok.
Az ingyenes eseményeinkkel szeretnénk biztosítani, hogy az előbb felsorolt tényezők ne jelentsenek senki számára sem akadályt, és legalább havonta egyszer mindenki részese lehessen a sport, a mozgás örömének.

Közzöség alapadatai

Sportág

Asztalitenisz Fitnesz Futás Futball Kerékpározás Kézilabda Kosárlabda, korfball Nordic walking, sportgyaloglás Roller Röplabda Squash Tánc Tenisz Tollaslabda Torna Túrázás Úszás, mű- és toronyugrás

Helyszín

Dunakeszi, Budapest XIII. kerület, Budapest IV. kerület

Legutóbbi képek a sportközösségből