Rólunk

A Balance² új mozgásforma XXI. századi igényekre szabva

A B2P2 fejleszti az egyensúlyt, a kondíciót, a mozgáskoordinációt, stabilizálja az ízületek mozgását és hajlékonyabbá, rugalmasabbá tesz.


Milyen egy Balance² óra?

A gyakorlatokat egy 1 m²-es tatamin végezzük.
Minden gyakorlatnál, minden helyzetnél fontos, hogy melyik testrészünk hol van a négyzeten belül, ezekre minden gyakorlatnál külön instrukciók figyelmeztetnek.
A gyakorlatsor tulajdonképpen egy teljes körű edzés, 1 m²-be sűrítve.

1 óra

A gyakorlatsorok 1 órásak.
Ha rendszeresen, heti többször szánsz egy-egy órát a mozgásra, és az a mozgás tudatos és jól felépített, viszonylag gyorsan megtapasztalhatod a változást – mind a testedben, mind a közérzetedben. Ha folyamatosan jársz az órákra, komoly fejlődést tapasztalhatsz, megerősödnek az izmaid, megnő az ízületek mozgástartománya, de még a kognitív képességeid is javulhatnak. Emellett erősödik az immunrendszered, a hormonrendszered, az anyagcseréd egyensúlyba kerül, jobban fogsz aludni, megszűnnek a fájdalmaid, és sorolhatnánk az előnyöket.
Mindent összevetve ha rendszeresen befektetsz 1 órányi munkát, sokkal többet fogsz tudni a testedről és jobban érezheted magad a bőrödben.

Életkor
A B2P2-t 18 éven felülieknek ajánljuk.

Időpontok
Budapest

Kresz Géza u. 26.

Hétfő:
17.45 – PreFit
19.00 – FreshFit

Kedd:
7.15 – FreshFit
18.00 – FreshFit

Szerda:
17.45 – PreFit
19.00 – FreshFit

Csütörtök:
7.15 – FreshFit
18.00 – FreshFit

Péntek:
17.45 – PreFit
19.00 – FreshFit


Szeged

Takaréktár u. 2.

Hétfő:
17.00 – FreshFit

Szerda:
17.00 – FreshFit

Csütörtök:
17.00 – FreshFit

Péntek:
18.30 – FreshFit

További információ: http://b2p2.eu/

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Egy már létrehozott sportközösség adta az ötletet és az ezzel kapcsolatos tapasztalatok sarkalltak arra, hogy csináljak egy másikat is.
Immáron 7 éve dolgozok testnevelő tanárként. Az egész életem a mozgásról szól. Éveken keresztül versenyszerűen sportoltam, belekóstoltam az edzősködésbe, így volt lehetőségem felnőttekkel és gyerekekkel is dolgozni. Időközben rájöttem, hogy a mozgás maga az élet és hogy mindenki számára hasznos, csak a megfelelő eszközt kell megtalálni hozzá.

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz

Helyszín

Budapest XIII. kerület, Szeged