Rólunk

Az ultimate frizbi egy csapatsport, melyben gyorsnak, robbanékonynak kell lenni, és természetesen jól kezelni a korongot. A játék sok futással jár, de egyben a taktikai érzékre is komoly szükség van. A játék egy rögbiéhez hasonló pályán zajlik, cél a korong zónaterületrevaló eljuttatása passzok révén.
Az edzéseinkre mindenféle tapasztalat nélkül is csatlakozhatsz, az ultimate-et megtanítjuk neked az elejéről. Edzéseink az alábbi elemekből állnak: bemelegítés, futóerőnléti, dobálás, technikai és taktikai gyakorlatok, és játék! Akkor is eljöhetsz, ha a futás nem a kedvenced, de a pl. focizni vagy kosarazni, stb. szerettél. Korong után futni sokkal jobb! :)
Részleteket még itt találsz: http://fehervarfrizbi.hu/toborzo/

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Nem focicsapat vagyunk, de egy nagyon hasonló mozgást igénylő csapatsportot űzünk, az ultimate frizbit. Reméljük mielőbb felkerül az oldalra ez a kategória, addig is bocs :)
A Fehérvár Lionz 2012 óta működik Székesfehérváron. Edzéseink általában nyitottak, így innen is szívesen fogadunk új csatlakozókat. Részletek lentebb.
Jómagam 2003 óta űzöm ezt a sportot és jelenleg a Lionz “mixed” és “női” csapatának vagyok edzője. Szeretném, ha minél több fiatal megismerné ezt a fantasztikus csapatsportot, és ezáltal élete részévé válna a rendszeres edzés és akár a versenyzés, így egy igazi közösség tagjává válna.

Közzöség alapadatai

Sportág

Frizbi, frizbi golf Futás Futball

Helyszín

Székesfehérvár

Legutóbbi képek a sportközösségből