Rólunk

A Fittanyák aerobik közösség lelkes anyukákból áll. Bárki csatlakozhat közösségünkhöz amihez előképzettség nem szükséges.(és ha még nincs gyermeked az sem kizáró ok :) )

A közösségben résztvevők több óra típusra számíthatnak:

- klasszikus aerobik lépésekből/gyakorlatokból összeállított feladatok
- saját testsúlyos óra
- eszközös óra /pl: soft ball, gumiszalag/
- kardio-intervall
- tabata

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

A sportközösség létrehozásának ötletét a fegyverneki aerobik csoport két tagja adta, amikor elmondták, hogy van egy ilyen lehetőség. Úgy gondoltuk, hogy ha már e nélkül is minden hónapban legalább 4 -5 alkalommal együtt mozgunk azt miért ne mutassuk meg másoknak is?! Hisz büszkék vagyunk erre! Dolgozó nők, anyák, feleségek vagyunk 1-2-3 gyermekkel..ÉS mind e mellett még teszünk is magunkért ?! Azt hiszem érdemes megmutatni, hogy egy kis városban is vannak Fittanyák!!! :)

Magamról: 2009. óta szervezek/tartok aerobik órákat Fegyverneken, Törökszentmiklóson. Az órák megtartása mellett közösségi oldalakon csoportok létrehozásával tartom fent az érdeklődésüket különböző motivációs képekkel, szövegekkel saját tapasztalattal, étel ötletekkel. Úgy gondolom, hogy a lelkesedés, a kitartás, az önmaguk újra megtalálása és az önbizalom építéséhez sokban hozzájárul a heti rendszeres találkozás, a sport és a kis közösségünk.

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz

Helyszín

Fegyvernek