Rólunk

Aki szeretne csatlakozni egy roppant jó közösséghez tud csatlakozni, aki várja a sportolni vágyókat. Nyitottak vagyunk mindenkire, aki szeretne megmozdulni. Közösségünkhöz többféle motiváció alapján csatlakoznak az emberek. Stresszlevezetés, fogyókúra, állóképességnövelés, kikapcsolódás, és egyszerűen csak azért mert jó köztünk lenni.
Szerevezek SpinRacing, Trx, Aerobik, Nippon Zengo órákat.
Minden ősszel szervezek ingyenes nyílt órákat, hogy a kezdők ki tudják próbálni az órákat és tudjanak csatlakozni. Kifejezetten kezdő csoportokat hozok ilyen létre, a kitartókból haladók lesznek.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Gyerekkorom óta életem része a sport. Versenyszerűen atletizáltam, későbbiekben csak hobby szinten maradt meg a sport. Imádom a SpinRacinget, Trx-et, Aerobikot, mely kapcsán rendezvényekre is eljárok, többedmagammal. Rendeztem már Tiszakécskén futóversenyt, jótékonysági sportrendezvényt, Katus Attila segítségével. 7 éve maratonra járunk Keszthelyre, volt, hogy 2-3 csapattal, családostul, közel 30 fővel. Helyi SpinRacing maratonunkat idén 31 fővel tartottuk, lett volna még jelentkező, de már nem tudtam több kerékpárt szerezni.
Busszal vittem embereket túrázni a hegyekbe, biciklitúrán vettünk részt, melyre szintén én szerveztem a csapatot. Sportszeretetem miatt vonzom a sportolni vágyókat, de úgy érzem lehetne ezt a kört még bővíteni. Rengeteg ember él a tespedtségben, lustaságban, és inkább az orvoshoz mennek el, ahelyett, hogy megmozdulnának. Hátha ezzel a megmozdulással is lehetne motiválni az embereket.

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz

Helyszín

Tiszakécske

Legutóbbi képek a sportközösségből