Rólunk

Edzéseinken a küzdősport iránt érdeklődők családias környezetben kóstolhatnak bele a tradicionális és a verseny-centrikus küzdősportokat ötvöző kick-box világába. A csapat összetétele nemre, korra, technikai tudásra is vegyes, így szeretettel várjuk kezdők és haladók, gyerekek és felnőttek, hölgyek és urak jelentkezését egyaránt. Az edzések célja az alap ütő és rúgó technikák elsajátítása, az erő és az állóképesség növelése, illetve
egy általános jó közérzet és edzettség megszerzése.

Edzéseink helyszíne:
9025 Győr, Radnóti utca 44.
Edzések ideje:
Hétfő, Kedd, Szerda, Péntek 18:00 - 19:30 h
Edzés tagdíj:
Havi bérlet 7000 Ft
10 alkalmas bérlet 9000 Ft

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Kick-box csapatunk több éves múltra tekint vissza Győrben. A közösség létrehozásával szeretnénk a küzdősportoknak ezt az ágát minél több emberrel megismertetni és megszerettetni, a sportág számára minél nagyobb tömegbázist megteremteni.

Csapatunk több tagja futóversenyeken (S.pártai, Karácsonyi rohanás, Tatai tókerülő...), illetve akadályfutó versenyeken (Brutálfutás, Fighters Run, Spartan Race...) is szokott indulni hobbi jelleggel. Szeretnénk a csapatunkon belül egy csoportot létrehozni, akik közös futó és erőnléti edzésekkel, együtt tud felkészülni az újabb megmérettetésekre.

Közzöség alapadatai

Sportág

Futás Küzdősportok

Helyszín

Győr

Legutóbbi képek a sportközösségből