Rólunk

Szeretettel köszöntelek! Molnárné Zsibók Szilvia vagyok.
A Fitness Akadémián végeztem csoportos fitness instruktorként, személyi edzőként, valamit gerinctréner képesítéssel is rendelkezem.
Fontos tudni, hogy a fitness az egészséges közérzetről, a jó kondícióról és az egészség megőrzéséről szól, és ha nem okoz sikerélményt vagy örömöt, a motiváció előbb-utóbb alábbhagy. Ha nem szeretsz egyedül edzeni, ha egy üdítően 60 perces kikapcsolódásra vágysz, a mi közösségünkben a helyed!
Az edzés során a gyakorlatsorok kímélik az ízületeket, de ez nem gyógytornát jelent. Tartalmaz cardio blokkokat, minden izomcsoportot keményen megdolgoztatunk. Az egyensúly, a core izmok és koordináció fejlesztése szintén fontos szerepet kap.
A stressz sajnos a mindennapunk része.
Már napi tíz perc testmozgás is segít emelni a GABA-szintet, ami egy olyan neurotranszmitter, amely nyugtató hatása révén képes csökkenteni a stresszes állapot kialakulásának esélyét.
Szomorú tény, hogy a testmozgás az első dolgok között van, amelyet a stresszes emberek időhiányra hivatkozva mellőznek a napi rutinjukból.
Aki csatlakozik hozzánk már egy edzés után ráébred, hogy a mozgástól tényleg jobban érzi magát!
Csak az tudja, mitől ilyen különleges ami köztünk van, aki ennek részese..! :-)
Helyszín:
Sajóörös, Művelődési Ház / jó idő esetén focipálya / hétfő és csütörtök 18:30-tól

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

A közösségi testedzésnek motiváló ereje van! Az a célunk, hogy minél több emberrel megszerettessük a mozgást és felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.
2015-ben a BSI szervezésében megrendezésre kerülő fitness napon több sporttársammal együtt a Morning shock egyik előadója voltam. https://fitnesznap.hu/morning-shock/
Többször lefutottam a Nike félmaratont; kétszer felfutottam Mátrafüredről a Kékesre, valamint heti rendszerességgel tartok fitness edzéseket Sajóörösön .
Szeretettel várunk közösségünkben!

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz Túrázás

Helyszín

Sajóörös

Legutóbbi képek a sportközösségből