Margitszigeti Jóga sportközösség

Kezdő jógatanfolyam - otthoni gyakorlatsorral

2018 július 13. 17:00

Kb. 1 óra 30 perc

Margit-sziget, #HOL? Margitsziget, Széchenyi Étterem mögötti területen. http://margitszigetijoga.hu/#terkep Street View 360 https://goo.gl/maps/XKBUpVhPCeD2 #KIKKEL? Nézd meg a VIDEÓT: https://youtu.be/X1uf73XBqHs https://youtu.be/PsRCyY2iM3M https://youtu.be/M_74zAtf66I

Max. 10 fő

Kezdőknek ajánlott

Újdonság
Új kezdő tanfolyamot indítunk szabadtéren péntekenként, 17:00 órától! A tanfolyam tematikája úgy van felépítve, hogy bármikor lehet csatlakozni, és a részvétel gyakorisága is tetszőleges.

#MIKOR?
Júliusban péntekenként 17.00 - 18.30

#DÍJ : 2500.-Ft/alkalom

#Cél?
Az órákon egy otthon is bárki számára biztonságosan végezhető gyakorlást építünk fel, kezdő ászanákat sajátítunk el, melyeket a saját tempónknak megfelelően mélyíthetünk tovább, igényeinknek megfelelően. Rávezető gyakorlatokat is veszünk, és helyettesítő pózokat. Jegyzet is igényelhető lesz a tananyaghoz. Az órákon végigmegyünk egy ászanasorozaton, és a csoport éppen aktuális összetételének megfelelően vesszük a helyettesítőket, rávezetőket vagy esetleg a haladóbb verzióit bizonyos ászanáknak.

#KINEK?
Ha teljesen kezdő vagy, szeretnél megismerkedni a jógával, és biztonságos tempóban elsajátítani az alapokat, ami után otthon is gyakorolhatod az órán tanultakat. Ha nem vagy teljesen kezdő, de a jógagyakorláshoz szükséges alaptudásodat el szeretnéd mélyíteni. Ha újrakezdő vagy, és párszor már nekiálltál a jógának, de nincs túl sok időd, hogy minden nap elmenj jógázni, ezért szeretnél otthon is gyakorolni, de eddig sose tudtad, hogyan kezdd el.

Ha egyszerűen csak szeretnéd elkezdeni felépíteni az otthoni gyakorlásodat, amivel meg tudod alapozni a rendszeres jóga gyakorlásodat! Vagy csak magabiztosabban szeretnél részt venni egy jógaórán. Vagy, ha érdekel a jógafilozófia, és van pár kérdésed, amit még nem tudtál feltenni senkinek, mert nem volt rá alkalmad.

Részletek:
http://www.margitszigetijoga.hu/kezdojogatanfolyam

AKIK OTT VOLTAK   - 1

Közzöség alapadatai

Helyszín

Budapest XIII. kerület

Rólunk

Bármikor is jönne rátok a jógázhatnék, a Margitszigeti Nagyrétre szinte akármikor kilátogathattok, itt...

További részletek

Tagok

Minden tag

Legutóbbi képek a sportközösségből