Rólunk

Bemutatkozás:

Nevem Tóth Gábor, szeretnénk megismertetni veletek csapatunkat és tevékenységünket.

Mintegy 10 évvel ezelőtt belekezdtem Üllőn és Gyálon a Krav-Maga önvédelemi rendszer oktatásába és ezzel raktuk le ennek a fantasztikus csapatnak az alapjait. Eleinte csak a Krav-Maga gyakorlására összpontosítottunk, ám a technikai tudás csiszolása mellett fontos a fizikai erőnlét fejlesztése is.

Pár év elteltével az edzőtermi képzés mellet, egyre sűrűbben szerveztünk szabadtéri edzéseket is, melyeket inkább a futásra, az állóképesség növelésére alapoztuk. Kis idő elteltével azonban szétválasztottuk ezeket a tevékenységeket és komolyabb formát adtunk a futásainknak. Azóta több tapasztalattal, néhány 100, illetve 1000 km-el a hátunk mögött csapatunk különböző futóversenyek aktív résztvevőjévé vált, az önvédelmi edzések gyakorlása mellet.

Stílus, amit a futásban képviselünk:

Az általunk választott irányvonal az állóképességet és a saját súlyos edzéseket kombináló terepfutás. A terepfutás a fő tevékenység, amit megfűszerezünk különböző – a szervezetet rövidebb ideig, de kiugró szinten megterhelő - akadályokkal. Ezek lehetnek fizikai erőt igénybevevő akadályok, de lehetnek ügyességi, vagy akár extrém körülményekhez igazított próbák. A monoton futást ezek a különböző megpróbáltatások átalakítják egy rettenetesen élvezhető, adrenalin bombává. Ezen stílusú futóversenyeket általánosan hegyekben, extrém körülmények között rendezik meg, melyeknek távja az 5 km- töl, akár 50 km-ig is terjedhet. Ilyenek versenyek: a SPARTAN RACE sorozat, a LEGION RUN sorozat, a BRUTÁLFUTÁS Nyáregyházán, és az általunk szervezett ERŐ FUTÁS Gyálon.

A sok futkosás, és az önvédelmi rendszerek, Küzdősportok gyakorlása mellet igen sűrűn látogatom, látogatjuk a lőtereket a csapatommal.

Üdvözlettel

Tóth Gábor

POWER RUNNERS SRD-TEAM /Csapatvezető, kravmaga-instruktor /

tel:

06 30 6327526

onvedelem@srd.hu

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

If you fight you can win
Ha harcolsz, nyerhetsz nyerni fogsz

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz Futás Harcművészetek Küzdősportok Sportlövészet

Helyszín

Üllő, Gyál

Legutóbbi képek a sportközösségből