Rólunk

A felnőtt edzéseket heti két alkalommal tartunk: kedd és csütörtök. 19:00-20:30-ig. Helyszín: Sopronhorpács Kultúrház A korosztály 18 évtől ameddig úgyérzed hogy mozogni szeretnél. Jelenleg női játékosok különböző játektudással járnak edzésre, mindenkit szeretettel várunk!! A havi tagdíj: 2000 Huf/fő
Nagyon fontosnak tarjuk hogy heti 2 alkalommal ki tudjunk kapcsolni és tiszta fejjel tudattal álljunk vissza a hétköznapi életben.Az edzéseken folyamatosan fejlesztjük a technikai tudásunk mellett a fizikai állóképességünket, természetesen folyamatos jókedvel játékokkal kombinálva.
Aki jó kedvűen szeretne mozogni illetve egylátványsportág részese lenni, annak itt a helye. Ha már láttál röplabdát előny de ha nem abszolult nem hátrány.MINDENT MEGLEHET TANULNI.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Kovács Krisztián vagyok. Több mint 10 évet röplabdáztam és röplabda edzőként dolgoztam az ország másik féltekén a röplabda egyik fellegvárában Kazincbarcikán.Majd 4 éve költöztünk feleségemmel és 3 kislányommal Sopronhorpácsra. Jelenleg is rendelkezek érvényes edzői licenssel a Magyar Röplabda Szövetségnél.Itt Horpácson hihetetlen támogatassal ez év májusban tudtam elkezdeni edzéseket tartani felnőtteknek és gyerekeknek, azzal céllal hogy heti 2 alkalommal minnél több embert tudjak megmozgatni illetve szeretessem meg a röplabdát és természetesen magát a mozgást is. Ezáltal egy közösség kialakulásában bìzva akik mind a pályán mind pedig pályán kìvül az életben számítanak egymásra.

Közzöség alapadatai

Sportág

Röplabda

Helyszín

Sopronhorpács

Legutóbbi képek a sportközösségből