Rólunk

Ha egy jó társaságot akarsz és szabadidődben szeretnél minnél többet sportolni akkor neked ebben a sportközösségben a helyed. Itt rengeteg sporthoz csinálunk eseményeket legyen az labdajáték vagy túrázás akár egy maratonfutás félmaratonfutás triatlon. Itt megtalálod a neked megfelelő napi esetleges heti aktivitásokat.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Célom a sportközösséggel, hogy a szürke hétköznapok után a szabadidejében minnél több emberhez jusson el a sport öröme és ezáltal több ember által megszerettetni a sportot. Esetlegesen azokat az embereket is mozgásra bírni akik eddig nem mozogtak eleget vagy nem találtak ehhez megfelelő edzőpartnert.
Kőhalmi Máté vagyok, 22 éves Pécsett lakom.
Sport tapasztalataim:
Kosárlabda (NB1/B, jelenleg, NB2)
Futás (több félmaratonon vagy akár hosszab távon való részvételen is túl vagyok)
Tenisz ( szabadidőmben kedvelt sportágam még a tenisz is, így ha időm engedi és van edzőpartnerem szívesen csinálom ezt is.
Túrázás/ Hegymászás (ha időm engedi és utazásra is van időm szeretek meglátogatni nagyobb csúcsokat,de egy kis mecseki kiruccanás is mindig szóba jöhet.
Sí/Snowboard
Konditerem

Emellett még számtalan sportágat kipróbáltam de a fentebb említettekben van a legnagyobb tapasztalatom.

Közzöség alapadatai

Sportág

Asztalitenisz Darts Futás Futball Jégkorcsolya Kerékpározás Kézilabda Kosárlabda, korfball Lovaglás Sí, snowboard Szörf, vizisí, wakeboard, kite sportok Tenisz Tollaslabda Túrázás

Helyszín

Pécs