Rólunk

Pécsen egyedülálló lehetőséget kínálunk.Az íjászokkal együtt veszünk részt az edzéseken. Keddenként nyílt edzést tartunk 17:30 - 18:30 a Jurisics Miklós Általános Iskola tornatermében (Bornemissza Gergely u. 2, 7624 ). Bárki aki úgy érzi kipróbálná jöjjön el látogasson meg minket szívesen megmutatjuk mit is tudunk.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

A fúvócsővel, mint sportággal 2017-ben találkoztam először, mégis szerelem volt első látásra. Ezelőtt sosem sportoltam ilyen szinten. Nincs magasba ívelő sportkarrierem de nem is ez a lényeg nálunk. Összejövünk jól érezzük magunkat egymás társaságában lövöldözünk.(Na, nem egymásra)
Sorra nyerem a versenyeket a kategóriámban szép eredményeket értem el eddig és törekszem arra, hogy még jobb legyek. Azt szoktam mondani, hogy instant sikerélményt okoz. Könnyen szót értek az emberekkel és nem okoz gondot a tudásátadás sem. Egymástól tanulunk a legtöbbet. Ez tipikusan az a sportág ahol nem lehet rosszul vagy jól csinálni. 2017-ben elnyertem a Baranya Fúvásza díjat is. Ez egy igen megtisztelő cím, és büszke vagyok rá, hogy nőként én volt az első aki ezt a címet elnyerte. A jövőben is célomnak érzem, hogy minél több embert motiváljak, arra, hogy ebben a sportágban is kipróbálja magát. Idén 2018-ban, a második helyezést értem el. Nagyon büszke vagyok tanítványaimra is, akik mind dobogón végzik saját korosztályukban és kategóriájukban.

Közzöség alapadatai

Sportág

Íjászat

Helyszín

Pécs

Legutóbbi képek a sportközösségből