Rólunk

Szép környezetben öröm a mozgás! A futás az egyik legjobb módja, hogy felfedezz új helyeket, szép tájakat.
Tihany ideális terep a futósportok űzésére. Jó pályák és szép, változatos terepek vannak. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Tihany titkos kincseit ilyen módon tudjuk bemutatni. Versenytempóban megváltoznak az észleléseink, más perspektívából látjuk a tájat, elevenebb emlékeink lesznek a keskeny ösvényekről, sűrű erdőkről, nyílt mezőkről, így kalandos felfedezéssé válik a futás! Ezért lettem én is terepfutó, és ezért szeretném, ha csatlakoznál a futócsoportunkhoz, futóedzéseinkhez.
Várom gyakorlott sportolók, és kezdők jelentkezését is edzéseinkre!
Nagyon szeretnék egy hosszú távú futóversenyen részt venni egy saját kis futócsapattal, például az Ultrabalatonon.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

Tihanyi fiatalos, sportolni szerető kis közösségünk tagjai rendszeresen indulnak különböző távú, nehézségű futóversenyen, teljesítménytúrán, és neveznek más sportágak versenyeire. Figyelemmel kísérjük egymás fejlődését és motiváljuk egymást a kitűzött célok elérésében. Az ötletet maga is abból származik, hogy együtt jobban meg lehet birkózni az edzések rendszerességével, csapatban hatékonyabban teljesítünk.
Személy szerint én, gyerek korom óta sportolok. Versenyszerűen úsztam, atletizáltam, futottam, kerékpároztam, majd később részt vettem csapatsportokban, például kézilabdáztam.
Mai napig rendszeresen edzek, futok és focizom.
Elnöke vagyok a Tihany Sport és Szabadidő Egyesületnek, szerveztem több futóversenyt (például a SzépBalaton Félmaratont, később a Tihany Xtreme Terepfutó versenyt) és teljesítménytúrákat (Csillagösvény Teljesítménytúra) és több kisebb sportprogramot.
Edzéseket tartok kis csoportoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt: szabadtéri TRX, valamint futó- és úszóedzéseket, alkalmanként vezetek kerékpáros túrákat is.
Rendszeresen szervezek futócsoportot az Országfutások és a Yours Truly futások alkalmával.

Közzöség alapadatai

Sportág

Fitnesz Futás Kerékpározás Triatlon Túrázás Úszás, mű- és toronyugrás

Helyszín

Tihany

Legutóbbi képek a sportközösségből