Rólunk

A Zala Police Se 2018. februárjától ismét heti rendszerességgel - szerdai napokon 17.30 - 18.30 óráig - a zalaegerszegi Ady Iskola nagytornatermében felnőtt kézilabdát szervez. Várjuk e sportágat kedvelő hölgyek és urak jelentkezését. Kézilabda előképzettség nem szükséges, a játék a lényeg valamint az , hogy ebben a röpke 1 órában jól érezd magad .
A terem ugyan pénzbe kerül de ezt minden alkalommal a helyszínen "összedobjuk" mely nem jelent nagy terhet heti szinten a résztvevőkre. Aki tud rendszeresen járhat , aki csak havi 1-2 alkalommal azt is szívesen látjuk. Várjuk tehát minden olyan játékos kedvű 18 év feletti hölgyek, urak jelentkezését akik szeretik a kézilabdát és csatlakoznának kicsi de lelkes társaságunkhoz.

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

A Zala Police Se mint sport egyesület 1994 -ben alakult labdarúgó szakosztállyal. Az elmúlt években már a kosárlabda és a kézilabda területén is megjelentünk. Jelenleg egy aktív( Városi kispálya I. osztály ) fiú labdarúgó csapattal rendelkezünk de az egyesületen belül egy koedukált kézilabda társaság hetente egyszer találkozik , önfeledt játék és leginkább kikapcsolódás ,szórakozás miatt. Az elmúlt 15 évben Zala Police Se elnökeként betöltött szerepemből adódódóan látom , hogy nagy szüksége van az embereknek az ilyen kikapcsolódásokra a heti monotonitásból.

Közzöség alapadatai

Sportág

Futball Kézilabda

Helyszín

Zalaegerszeg

Legutóbbi képek a sportközösségből