Rólunk

A Zalaegerszegi Kosárlabda Klub (ZKK) 2005-ben alakult meg, a fiatal helyi kosárlabda barátok számára. Eleinte a városi bajnokságban, majd később már párhuzamosan az NB II-es és megyei bajnokságban is indítottunk csapatokat. Sok szeretettel várjuk azokat a minimum 14 éves lányokat és fiúkat (felső korhatár természetesen nincs), akik szívesen kosárlabdáznának egy baráti társaságban! A részletekkel kapcsolatban keressetek bátran!

SPORTKÖZÖSSÉG-VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA

A kosárlabda sportág nagyon népszerű, viszont a fiatal, felnőttkorú amatőr játékosok számára sajnos kevés lehetőség van ennek űzésére. A közösségi oldal létrehozásával nyitni szeretnénk azok felé, akik szívesen csatlakoznának hozzánk és hódolnának kedvelt sportáguknak, a kosárlabdának!
Rózsás Gábor vagyok, 35 éves zalaegerszegi születésű kosárlabdát kedvelő személy, kb. 20 éve kosárlabdázok különféle bajnokságokban, illetve 10 éve edzőként is tevékenykedem szeretett sportágamban. A ZKK (NB2, megyei bajnokság) csapatait immáron 13 éve vezetem, az itt szerzett tapasztalatokat szeretném megosztani másokkal is.

Közzöség alapadatai

Sportág

Kosárlabda, korfball

Helyszín

Város neve, Zalaegerszeg