Kihívások

Legyél Te az Úszónagykövet!

Ez a legjobb mozgás az izületeknek? Frissnek érzed magad tőle? Te ezzel vezeted le a napi stresszt? Élvezed az úszó rendezvényeket? Jó fej emberekkel sportolhatsz együtt?

Most te jössz! Mutasd meg a személyiségedet, oszd meg másokkal, számodra mit ad az úszás világa!

Akár már évek óta űzöd, akár csak most ismerkedsz az úszással, mi elsősorban a sportág iránti szevedélyedet, a lelkes és magávalragadó hozzáállásodat fogjuk díjazni a legújabb nagyköveti pályázatunkban.

A nyertes jutalma egy 50 ezer forint értékű akciókamera, valamint 30 ezer forint értékben ruházat (egyedileg logózott nagyköveti úszósapka, dressz, törölköző stb).

A jövőben pedig Te állíthatod elő a sportos tartalmakat, videót készíthetsz, blogolhatsz, melyeket hirdetéssel is támogatunk, hogy a lehető legtöbb emberrel megoszthassuk az úszás örömét.

Na ez pont neked szól? Magadra ismertél? Akkor ne habozz és küldd el a jelentkezésedet! Izgatottan várjuk a Te sztoridat! heart

 

A pályázatodat május 8-23. között tudod benyújtani a sportoljma.hu@decathlon.com e-mail címre küldött motivációs levéllel és bemutatkozó képpel vagy videóval. A Nagyköveti címet ezután a Decathlon zsűrije választja ki.

Mozgassuk meg együtt az országot!

 

A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KÉRJÜK LÉPJ BE FIÓKODBA!

belépek