Kihívások

Rossz hír a rekordkísérletről

Baj van... Norbi lesérült és nem folytathatja a rekordkísérletet. Szeretnénk veletek is megosztani a mai napunk döntését.
 
Nagyon nehéz átadni Nektek azokat az érzéseket, amik most bennünk vannak. Mindenünkkel erre készülünk, a partnerek, a kísérő csapat, a család és persze Ti. A támogatásotok adta a legtöbb mentális erőt.
 
Norbi a kihívás előtti hetekben elkezdte fájlalni az achillesét. Ettől függetlenül fel sem merült az, hogy ne vágjon bele a 19-be. Remekül mentek a dolgok, erőben és fejben is nagyon ott volt, nem volt gyomorpanasz, nem volt izomláz, és a lábát is szépen karban tartottuk. Minden adott volt a folytatáshoz.
 
De egy reggel már nagyon fájt a lába és egyre sötétebb színe lett. Még az úszás után a tekerést is bevállalta, ahol menet közben már meg kellett állnia, és végül az ügyeleten kötöttünk ki. A kórház nagyon segítően állt hozzánk, rögtön előrevették Norbit, de sajnos kimondták a végső szavakat: ha most rögtön leáll, akkor elkerülhető az Achilles-ín szakadás. Ezt egy sportoló számára ez egyenlő a sorscsapással.
 
  
 
Bosszantó, hogy a 19 napból 4 után állunk le. És persze az is, hogy valaki 4 hosszútávú triatlont teljesít és mégis csalódásról beszélünk. De a mi célunk más volt. Június 10-ig minden nap eszünkbe fog jutni, hogy most épp hol tartana. Hogy 17 óra van, most vajon hányan csatlakoztatok volna hozzá? De nem így lett. 
 
Nekünk az elmúlt másfél évünk szólt erről, rengeteg munka és áldozat van e mögött, most nekünk is vissza kell vonulni feldolgozni a fentieket.
 
És csak azt tudjuk mondani Nektek, hogy köszönjük! És nagyon sajnáljuk. Köszönjük, hogy segítettek nekünk, követtetek és szurkoltatok! Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztetek az eseményekre! És főleg, hogy hittetek Norbiban!!!
 
Szilvi és a csapat
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ebben a bejegyzésben napról napra követhetitek, ki nyerte a résztvevők közül a 10 ezer forint értékű ajándékutalványt, melyet az adott áruházban személyesen vehet át.

 

1. Békéscsaba: 4-es sorszámú résztvevő

2. Debrecen: 4-es sorszámú résztvevő

3. Nyíregyháza: 5-ös sorszámú résztvevő

4. Miskolc: 6-os sorszámú résztvevő

 

Gratulálunk mindenkinek! Ti is hősök vagytok! 

A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSÉHEZ KÉRJÜK LÉPJ BE FIÓKODBA!

belépek