Magazin

Blog

A professzionális futball-labda - F900 FIFA PRO

Az innovatív hibrid technológia egyesíti a kézzel és a géppel varrt futball-labdák előnyeit. Így ezek a labdák sokkal nagyobb kényelmet biztosítanak és ráadásul jelentősen tartósabbak is.

Hibrid technológia

A géppel varrott labda varrásai kívül vannak, láthatóak. Edzés és meccs közben erős igénybevételnek vannak kitéve, ezért idővel a varrások elszakadhatnak, vagy a panelek sarka erősen lekophat, tönkre mehet. Ennek az ismert problémának a kiküszöbölésére a Kipsta termékfejlesztő mérnökei kitalálták a megoldást. A paneleket kifordítva, kézzel összevarrják, majd behelyezik a labdabelsőt, visszafordítják a paneleket és lezárják. 

F900 hibrid futball-labda

A labdát még strapabíróbbá teszi a belső összetétele. Az F100-as és F500-as labdák „winding” eljárással készülnek. A belsőt két kilométer hosszú szállal borítják be. Ezáltal a labda kerekebb lesz és megőrzi formáját. Az F900-as labda esetében ezen kívül a belsőn szövetpaneleket helyeznek el, melyeket hőragasztással rögzítenek. Ez egy papírmaséhoz hasonló ragasztás, melyet a gyerekek számára készült kártyákról vagy az iskolából ismerhetünk. Így a labda nemcsak, hogy megőrzi kerek formáját, de lényegesen pontosabb rúgásokat is lehetővé tesz.

Miért teszi a hibrid technológia kényelmesebbé a játékot?

A külső PUR (poliuretán) réteg és a labdabelső között elhelyezett habosított műanyag réteg puhább érzetet és kellemesebb játékot biztosít. A 100-as modellnél a szivacs réteg 4 mm, az 500-as és 900-as modellnél pedig 5 mm vastag. Főleg hűvösebb környezetben jelent ez előnyt, mert a labda nem keményedik meg azonnal. 

 Az F900 labda gyártásánál alkalmazott hibrid technológia egyesíti a kézzel és a géppel varrt futball-labdák előnyeit

Győződj meg te magad is, és ha nem vagy elégedett, visszakapod a pénzed!

A Decathlon csapata már meggyőződött a termékei minőségéről, és ezt neked is lehetővé szeretnénk tenni. Ezért 365 napos elégedettségi garanciát vállalunk. Ezalatt a termékeket kockázatmentesen, alaposan letesztelheted, és te is meggyőződhetsz a minőségükről. Ha nem vagy elégedett, kérjük, hogy mondd el tapasztalataidat, hogy termékeinket folyamatosan továbbfejleszthessük és minél jobban kielégíthessük sportolóink igényeit. A pénzedet ezek után természetesen visszakapod.  

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)