Magazin

Blog

A Riverside Touring 520 trekking bike a világon bárhol megállja a helyét és elnyűhetetlen

Az egyik legmegfelelőbb bringa a kaland megéléséhez egy Riverside Touring 520 trekking kerékpár, amely 170 kg teherbírásával és könnyű felszerelhetőségével számtalan lehetőséget biztosít rövid és hosszú távon is a komfortos tekeréshez.

Kevés olyan kerékpár található a piacon, amely ennyire jól felszerelhető, strapabíró és megbízható, mint a Riverside Touring 520. A tervezése középpontjában a terhelhetőség állt, amelynek végeredménye egy 170 kg-ot is biztonsággal elbíró kerékpár lett, elsősorban a triplán húzott alumínium váznak és a 28 colos riverside touring duplafalú felninek köszönhetően, amelyeket egyenként 36 db galvanizált, hagyományos J alakú küllő biztosít. A speciális csomagtartója, amely összesen 6 db rögzítőcsavarral kapcsolódik a hátsó támvillához, 40 kg terhelést bír és gyereküléssel is kompatibilis. A kerékpáron összesen 33 db inzert található, amelyek sok lehetőséget biztosítanak táskák, kulacstartók, lakatok, pumpák és más kiegészítők rögzítéséhez.

A Riverside touring 520 nagy előnye a könnyű felszerelhetőség és a strapabírás

Rövid és hosszú távon is egy kiváló társ a Riverside Touring 520 trekking kerékpár. A legtöbb túra kerékpártól annyiban tér el, hogy kialakítása és felszereltsége kontinenseket átszelő több hónapos kerékpártúrákra is alkalmassá teszi. A hajtásért elöl egy 36 fogas lánckerék felel, hátul 11 kazetta található, a legkisebb 11 a legnagyobb 46 fogas. A váltást egy 11 sebességes Microshift váltó teszi lehetővé, amit a kormányról könnyen irányíthatunk. Ez a letisztult 1x11 sebességes rendszer megkönnyíti a sík terepen való lendületes haladást és a komolyabb emelkedők megmászását egyaránt. Fontos, hogy kerékpárunkkal időben meg tudjunk állni, pláne, ha drótszamarunkat rendesen felmálháztuk. Éppen ezért a hatékony fékhatásért a Btwin by Tectro T275 hidraulikus tárcsafékek felelnek, amelyekkel száraz és nedves időben is egyaránt biztonsággal tudunk megállni.

Akár több hónapos bringatúrára is felkészíthetjük kerékpárunkat

A világítást a Shimano Deore XT dinamós első kerékagya táplálja. Az első világítása Axa 30 Lux, a hátsó Axa Bluline 4 perces időzítővel működik megállás után. A lendületes haladást az imbuszkulccsal meghúzható átütőtengelyes kerekek biztosítják. Azért, hogy esős, saras időben kevésbé legyünk koszosak, a kerékpárhoz kialakított sárvédők felelnek. A megfelelő tapadásért és defektvédelemért a kerékpárt,  Btwin Trekking 9 Grip Protect + gumiköpennyel látták el. Nagyon strapabíró és defektálló, 5 mm vastag elasztomer anyaggal megerősítve. Aszfalton és ösvényeken is egyaránt használható. A kormány ergonomikus markolata megtámasztja a csuklót és szarvakkal is felszerelt, hogy több lehetőségünk legyen pozíciót váltani kalandos útjaink során. A használathoz igazodó ülés is fontos főleg a hosszú utaknál, ezért könnyen állítható ergonomikus nyereggel van szerelve alumínium nyeregcsövön.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)