Magazin

Blog

Ajándékötletek az uszodai sportok szerelmeseinek

Közelednek az ünnepek, és lövésed sincs, hogy mit adj ajándékba? Sokszor érezzük, hogy nehéz helyzetben vagyunk, pedig ha a megajándékozásra váró szerettünk sportoló, akkor nem is vagyunk akkora gondban. Nézzük, milyen ötletekkel tudom támogatni az ajándékvadászatot, ha az uszodai sportok szerelmesének keresel valami hasznos kiegészítőt!

Ajándékok 5000 Forint alatt

A törölköző lejárt lemez? Dehogy! Tudod, mennyi féle, fajta, méretű van? Nézzük, mit érdemes a fa alá tenni!

Hajtörölköző: akinek volt már hosszú haja, az ismeri a dörgést! Feltekered a hajad, lecsúszik, tiszta víz lesz a pólód...vagy kijössz a kinti medencéből és lefagy a fejed. Erre tökéletes megoldást ez a turbánszerű felszerelés.

Kilépő: az uszodai öltözőkben fontos a higiénia! A kilépőkkel nem kell aggódnod a lábfertőzések miatt, hiszen a földre terítve segít a kényelmes öltözködésben anélkül, hogy a lábad érintkezne a talajjal. Plusz pont a könnyű szállításért és a kis csomagméretért!

Mikroszálas törölköző: ciki ajándék? A legkevésbé sem! A mikroszálas törölközők előnyei, hogy nagyon kicsi a csomagméretük, méretükhöz képest rengeteg vizet képesek felszívni és nagyon gyorsan száradnak. A legkisebb, 42 X 55 cm-es mérettől a legnagyobb, 110 X 175 cm-es méretig válogathatsz közöttük.

Széles törölköző választék, sok felhasználási területre

Sporttáskák és vízálló tokok: az uszodai edzésfelszerelés rendszerezéséhez elengedhetetlen egy táska, amibe minden belefér! Kiegészítésnek pedig nem árt egy vízálló tok, ami megvédi a táska többi tartalmát a nedves edzőcuccoktól.

Táskák és vízálló tokok az edzésfelszerelés rendszerezéséhez

Ajándékok 5000-10 000 Forint között

Fürdőköntös: a köntösök között két félét különböztetünk meg: a pamutot és a mikroszálasat. Ha a megajándékozni kívánt személy a hagyományos megoldások híve, akkor válaszd a pamutot! Ha viszont a cél a kis csomagméret és a gyorsabb száradás, akkor a mikroszálas a jó választás. Választékunkban gyermek és felnőtt köntösök is megtalálhatóak, sőt, az ünnepek környékén a köntös + törölköző kombó is elérhető honlapunkon.

Hátizsákok és válltáskák: a 27 és a 40 literes hátizsákba tuti minden belefér, akkor is, ha valaki edzésfelszerelések egész garmadáját cipeli magával. A nőiesebb megoldások kedvelőinek a divatos válltáskák tehetne jó szolgálatot, hiszen így nem kell választaniuk a csinos megjelenés és a sportos funkció között.

A köntösök és a nagyobb uszodai táskák is hasznos kiegészítői a sportos mindennapoknak

Ajándékok 10 000 Ft felett

Mp3 lejátszó: egyes felmérések szerint a zenehallgatás 10%-kal növelheti a sportolók teljesítményét. Miért korlátoznád hát ezt a tevékenységet a szárazföldre? A vízálló MP3 lejátszóval úszás közben is élvezheted a zene jótékony hatását. Az eszköz 2 méteres mélységig használható, különböző formájú és méretű füldugói kényelmes viseletet biztosítanak bárkinek. 4 GB tárhellyel rendelkezik, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hosszabb edzés alatt sem.

Erőnövelő gumikötél: ez a speciális eszköz nagy figyelmet kapott az uszodák lezárása alatt is, hiszen lehetővé tette, hogy kisebb medencében is hatékonyan lehessen készülni. A kötél ellenállást fejt ki, ezáltal növelve a sportolók erejét, és segítséget nyújtva a sebesség fejlődéséhez. Hosszúsága 10 és 26 m között állítható, derékövével pedig könnyű megtalálni a megfelelő méretet. A heveder mind a 4 úszásnemben használható.

A gumiheveder és az MP3 lejátszó is segíti az úszók fejlődését

Remélem, hogy a cikkben találtatok pár hasznos tippet a víz szerelmeseinek. Ha megtetszett az edzésfelszerelés gondolata, mint ajándéklehetőség, de nem találtad meg a tökéleteset a kiemelt termékek között, nézelődj tovább teljes úszás, vízilabda és aquafitnesz választékunkban. Ha pedig nem tudod, hogy sportos szeretted mire vágyik pontosan, szuper opciót az ajándékkártya feltöltése tetszőleges összeggel. 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)