Magazin

Blog

Ajándékozz elektronikát futó ismerősödnek!

Ha szeretnéd futóbolond ismerősödet meglepni vagy akár magadat megjutalmazni egy okos eszközzel, amivel garantáltan feldobod a futásaidat és növelheted a teljesítményedet, akkor ez a cikkünk neked szól.

Az már biztos, hogy az idei nem egy hagyományos karácsony lesz, ahogy az egész évünk rendkívüli volt. A szabadtéri futásnak pedig még soha nem volt ekkora létjogosultsága, mint most. Nem hiába tartja ugyanis a mondás "Csak egy futásnyira vagy a jó hangulattól". Szakemberek szerint a futásnak hangulatjavító hatása van és egy ilyen nehéz időszakban is hatékonyan segít minket a megküzdésben.

Cikkünkben olyan elektronikai eszközöket mutatunk be, amik hűséges társak egy hosszú futáson, versenyen; a legnehezebb körülmények között is utat mutatnak és nem mellesleg ajándéknak sem utolsók.

Futóóra

A futóórák egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek, hiszen segítenek optimalizálni az edzéseket és visszajeleznek a teljesítményedről is. A Kalenji Onrhythm 110 futóóra a Decathlon saját márkás órája, amivel egész biztosan élvezetes lesz minden futóedzésed. A stopperként is funkcionáló óra edzés közben méri a pulzusodat, szívverésed alapján pedig lehetőséged van saját edzésprogramot felállítani. Segítségével valós időben láthatod, hogy abban az edzészónában dolgozol-e, melyet előre meghatároztál. A szívritmust egy olyan mellkaspánt méri, mely a szív dobogásának jelét érzékeli. Az óra vízálló, így akár esőben is tudod használni.

Leghűségesebb társ a futásaidon - a futóórád

Ha pedig nincs szükséged a pulzusod mérésére, akkor a Kalenji egyik legeladottabb stopperjét a W 200-at ajánljuk neked. Századmásodperc pontossággal méri az időt, részidővel és visszaszámlálóval is el lett látva, emellett ébresztőóraként is funkcionál. Beállíthatod vele az edzésed időtartamát, az óra pedig akkor jelez, ha a beállított idő lejárt. A részidő funkciónak köszönhetően egy fix távon is mérheted az idődet, így követheted a rendszerességet és a fejlődésedet egy adott távon.

Fülhallgató

A futóóra mellett fontos kiegészítő a fülhallgató, hiszen egy motiváló zene akármikor eltereli a gondolataidat a futás nehézségéről. A Onear 100 fülhallgató szilikon végződésének, csíptetőjének és könnyű súlyának hála nagyon jó tartást biztosít. Távirányítójával pedig arra is van lehetőséged, hogy válts a telefonhívások és a zenék között. A tervezők a hangfalaknál gyakran használt basszusreflex technológiát vetették be: a fülhallgató hátoldalán elhelyezett cső visszaveri a hangot. Kialakításának köszönhetően a fülhallgató végeit nem kell túl mélyen behelyezni a hallójáratba, így nem nyomják a fület futás közben. A fülhallgató végei nem érik el a hallójáratot és lehetővé teszi a külső hangok beszűrődését, így nem fogod magad elszigetelve érezni futás közben.

A Decathlon legeladottabb saját márkás fülhallgatója

Lámpa

Végül jöjjön két futólámpa a terepfutás szerelmeseinek. Az Onnight 210 fejlámpa üzemideje erős üzemmódban 10 óra (gazdaságosban akár 30 óra), hatótávja pedig 60 méter. A 20 kilométeres terepfutásokra ideális választás, de egy kirándulásra, kerékpározáshoz, sétához, kempingezéshez is magaddal viheted. Nagyon könnyű, jó tartást biztosít és vízálló. Ha egy mindenre elszánt terepfutó vagy, pont neked találták ki a Onnight 710-es fejlámpát, aminek a teljesítménye akár 75 méter (300 lumen), üzemideje pedig 12 óra. Négyfajta világítás közül választhatsz: környezeti, gazdaságos, erős és villogó. A lámpa erőssége, hogy nagyon könnyű, csupán 120 gramm, a súly pedig jól eloszlik a hátsó tölthető elem és az első lámpablokk között. A fejlámpa rendelkezik töltöttségi szint jelzővel, ami praktikus, ha ellenőrizni akarod futás előtt vagy közben. Ha lemerülne, újratölthető a hozzá tartozó akkumulátorral. Ez a modell szuper vízálló, a prototípusok több órát töltöttek a zuhany alatt. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy percenként 10 liter víznek képes ellenállni 5 percen keresztül. 

Futólámpa a terepfutás szerelmeseinek

Ha megtetszettek termékeink, ne felejts el körülnézni a weboldalunkon, hátha rátalálsz a tökéletes ajándékra magadnak vagy szerettednek.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)