Magazin

Blog

Az OXELO bemutatja: roller gyerekeknek és felnőtteknek

Olyan rollert keresel, ami könnyű és kompakt? Netán a gyerkőcöd és te is használnád? Vagy lázadó kamaszlány vagy, aki nem szeret gyalogolni? Nincs ínyedre, ha széjjel ráz a roller, de szereted a biztonságot? Az OXELO elhozta számotokra az ideális rollert, ismerd meg legújabb MID9 rollerét!

Egyszerűsége és legjobb ár/érték aránya révén évek óta sláger az OXELO márka MID7 rollere (korábban Town 3 néven ismerhettük). Remek kis roller lehet az általános iskolás gyerekek és az átlag testmagassággal rendelkező szuperhősök számára, legyen szó a 20-as, 30-as éveikben járó fiatalokról, vagy a nyugdíjas éveiket megkezdő hölgyekről és urakról egyaránt. Azonban a legjobb ár/érték arány révén nem várhatjuk el a rollerünktől, hogy az út egyenetlenségeit, veszélyeit teljes mértékben hatástalanítsa. 

MID 9 roller

Ha az igényeink ennél "magasabbak", de a MID7-es roller "alacsonyabb" mérete megfelelő számunkra, vagy tökéletesen ideális gyerekeink számára, akkor itt az idő megismerkednünk az OXELO új trotinettjével, a MID7 továbbfejlesztett verziójával: a MID9-es rollerrel.

Mi mindenben hasonlít a MID7 és MID9 roller?

  • Kis méretűre összecsukható
  • 2 db, 175 mm-es kerekei vannak
  • ABEC5 csapágyak felelnek a kiváló gördülésért
  • Vállon is hordozható
  • Kicsi méret, kicsi súly
  • leírás alapján a márka a 145-185 cm testmagassággal rendelkező felhasználók számára ajánlja ezt a masinát, de ez a gyakorlatban, általánosan a 140-175 cm magasságú embereknél válik be

Na de, mivel tud többet a MID7 rollerhez képest?

A MID9 roller megjelenése egy időben történt meg a felnőtt városi roller, a Town7 XL újításaival, melyek nagyon hasonlóak. Lássuk mire gondolok pontosan: 

  • A MID9 is kapott egy, a hátsó kereket lefékező kézifék-et a jól megszokott taposófék kiegészítéseként.
  • Kitámasztó-val gazdagodott, így egyszerűbb a roller leparkolása.
  • Úgy gondolom, a fő attrakció mégis az első lengéscsillapító: ennek a segítségével már zökkenőmentesebben közlekedhetünk a rollerrel.

A MID7 14.990 ft-os árával szemben, a MID9 rollert 19.990 ft-ért kaphatjuk meg a Decathlon áruházakban vagy a Decathlon magyar weboldalán. Az 5 ezer forintnyi árkülönbség tehát ezeket a funkciókat takargatja maga mögött. Ha kicsivel többre vágyunk, mint a fapados, akkor megéri ezen roller mellé letenni a voksunkat. Kényelmesebben suhanhatunk a magyarországi Járda-szigetek legendásan ellentmondásos útvonalain. Gördülj most, sportolj ma!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)