Magazin

Blog

Bélelt téli lovas lábbelik

Sajnos egyre közelebb kerülünk ahhoz a naphoz, amikor muszáj lesz kimondani: vége van a nyárnak. Tudjuk, ez nem a legjobb hír azoknak, akiknek a meleg évszak a komfortzónájuk, azonban idén is készültünk újdonságokkal, melyek segíthetnek átvészelni a hideg-sötét hónapokat, hogy szinte észre se vegyük, amikor majd ismét rügyezni kezdenek a fák. Megérkeztek végre a Fouganza bélelt lovaglócipők és lovaglócsizmák.

Nagyon sokáig vártunk rá, hogy legyenek végre saját bélelt lábbelijeink, és idén először végre itthon is a polcokra kerülnek. Reméljük, hogy azoknak a vásárlóinknak, akik eddig annyira hiányolták ezeket a termékeket, tetszeni fognak, és jó érzéssel viselik majd őket. Íme tehát, a Fouganza téli lábbelicsalád.

Bélelt bebújós gyerek lovaglócipő

A classic modellünk téliesített változata, puha béléssel. Szintetikus anyag, nem igényel ápolást. 30-35-ös méretben elérhető. Tudjuk, hogy nagyon hiányzott eddig a polcokról a bélelt gyermeklábbeli. Ezzel kapcsolatban egy kis technikai információ: sajnos mivel magunknak tervezzük és gyártjuk a termékeinket, ezért egy termék megjelenésére a gondolat megszületésétől a piackutatáson, tesztelés-engedélyeztetésen át addig, amíg a termék elérhető a vásárló számára, akár három évet is várni kell. És ez még csak azt jelenti, hogy van ilyen modellünk, a szélesebb választék nyilván annak függvénye, hogy mennyi kereslet lesz erre. De mi már ennek is nagyon örülünk, hiszen eddig egyáltalán nem tudtunk segíteni azoknak, akik bélelt cipőt kerestek kis méretben, csak a PVC kiscsizmát tudtuk némileg téliesíteni. Számunkra ez egy nagy előrelépés.

Bélelt bebújós felnőtt lovaglócipő

Némileg különbözik a classic régi modelljétől, mivel sokan egész nap használták azt, és sokszor csapadékos időben, sajnos előfordultak talpleválások. Ennek orvoslására ezt a cipőt már teljesen körbevarrták, valamint injektáló eljáráson is átesett, így a márka azt ígérte, hogy ennek a cipőnek nem fog leválni a talpa. 36-42 -ig elérhető, de a teljes méretsor kaptafái megvannak, amennyiben kellő igény lesz rá, elkezdik gyártani a nagyobb méreteket is. 

 A bélelt lábbelik a Kipwarm nadrággal tökéletes hőérzetet adnak a hidegben.

Bélelt fűzős felnőtt lovaglócipő

A Paddock modellünk alapján készült, hátul zip zárral, az előbbihez hasonlóan körbevarrva, valamint injektált eljárással kombinálva. Szintén szintetikus, hasonlóan minden bélelt modellünkhöz. Érdekesség, hogy Franciaországban elmondták, mennyit foglalkoztak a "tökéletes" lábforma feltérképezésével, hogy az a lehető legtöbb felhasználónak kedvezzen. Több ezer ember lábáról vettek pontos méreteket, vizsgálták őket különböző műszerek segítségével, és bízunk benne, hogy az új lábforma, melynek alapján az új modellek készülnek, sokkal több pozitív visszajelzést fog kapni, mint az eddigiek.

Felnőtt bélelt lovaglócsizma

Az 500-as szintetikus modellünk bélelt változata, oldalt zip-zárral, széles gumis betoldással. Méretezésük is teljesen egyezik, 36-42-ig elérhető, és minden lábmérethez tartozik egy xs/s, valamint egy m/l vádlikerület. Valamennyi saját bélelt lábbelinkre igaz, hogy fognak változtatni, javítani a bélés anyagán, reméljük, hogy az első sorozat is elnyeri majd a felhasználók tetszését. Aztán később persze jöhetnek majd a bőr modellek téliesített változatai is, de az még a jövő zenéje. A tervek szerint nemsokára végleg eltűnnek a választékunkból a külső márkás modellek. Addig is, két csizma idén még megtalálható lesz a polcokon.

A jól ismert neoprén Sans Marque

Évek óta bevált modell, sokan szeretik. A neoprén anyag nagyon jó hőtartó tulajdonságokkal rendelkezik, a csizma tényleg meleg, szép és praktikus. Nem látszik bumfordinak az orra, de azért gyerek kengyelekhez nem ajánljuk.

És egy új modell, a Kerbl-től

Akik nem szeretik a neoprént, vagy a hagyományos orkánszerű anyagot részesítik előnyben, azok kedvéért ez a másik modell is megérkezett idén. A tavalyi vastagabb, bumfordi orrú modellt váltotta, sokkal finomabb, letisztultabb, reméljük, legalább ugyanolyan meleg is. A két külső márkás csizma alsó része teljesen megegyezik.      

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)