Magazin

Blog

Caperlan Bojlik - A Natural Seed 500 széria - Horgássz tartalmasan

A Caperlan bojlikat bemutató cikksorozat második része a 2020-as év újdonságaival, a NATURAL SEED 500 bojlikkal foglalkozik.

A Caperlan Natural 500 bojliszéria tagjai.

Az eredeti receptek több mint két éves tesztelését és továbbfejlesztését követően nyerték el végleges formájukat a Natural Seed 500 golyók

Az összes recept alapja egy magas szénhidráttartalmú és könnyen emészthető magkeverék, amely többek közt hajdinát, csillagfürtöt és kendermagot is tartalmaz. Minden Natural Seed 500 bojli friss tojás hozzáadásával készül és az egyes receptúrákban megtalálhatóak algák, ráklisztek, kagylókivonat és kagylóhéj, májliszt valamint fűszerek, köztük például édes pirospaprika, fokhagyma és többféle chili is. A Natural széria csalijaihoz csak természetes színezőanyagokat használtunk fel, a csalik a legmodernebb környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek.

Caperlan Natural Seed 500 (világosabb)és Caperlan Xtreme 900 (sötétebb) SCOPEX bojlik bevetés előtt

A Natural Seed 500 széria tagjai nem oldódó bojlik. Ezek a főzött golyók szerkezetükben nyitottak, nagyon gyorsan kifejtik csalogató hatásukat, majd magas tápanyag tartalmuk és jó emészthetőségük végett hosszú ideig az etetésen tartják a halakat. A bojlik durvára tört formában is tartalmazzák az összetevők egy részét, ezek a szemcsék sokáig lekötik az etetésre érkező halak figyelmét. Rövidebb, 1-2 napos horgászatok alatt az oldódó Caperlan Wellmix bojlikkal és főzött magokkal együtt szoktam használni, valamint előszeretettel fűzök néhány szemet PVA zsinórra vagy morzsolok bele az ízazonos Caperlan Stickmixbe.

Az előző képen látható csali pár óra alatt gazdára talált...

Összesen 8 ízben elérhető a natural Seed 500 széria, a boltok polcaira a legnépszerűbb 20 mm –es méretben került 2 kg-os és 10 kg-os kiszerelésben. A termékek elérhetőek 14 mm –es és 24 mm –es méretben is a decathlon.hu webshopon keresztül. Nagyobb mennyiségben akciós áron juthatunk hozzá, hiszen a 10 kg-os kiszerelés jutányos kilónkénti áron elérhető, a termék ár-érték aránya kiemelkedő.

Őszi szénhidrátfaló

A teszt időszak alatt rendkívüli fogásokról számoltak be teszthorgászaink és az első magyarországi tapasztalatok is kiválóak. A Natural Seed 500 csalik segítségével sok szép pontyot csaltak horogra többek közt a Balatonon és az élő Dunán is, így biztatlak benneteket, Ti is tegyétek próbára ezeket a remek csalikat.

Görbüljön!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)