Magazin

Blog

Caprese csirkemell

A caprese csirkemell gyorsan elkészíthető és könnyedén beilleszthető az egészséges étrendbe. A receptet Gergely Noémi, dietetikus állította össze.

Hozzávalók (2 adag):

  • 300 g csirkemell filé
  • 1 nagy paradicsom
  • 1 nagy, egész mozzarella
  • 4 szelet feketeerdei sonka
  • Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és friss bazsalikom levelek

Elkészítés:

A csirkemellet alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd az oldalán, hosszában bemetsszük, mintegy zsebet vágva belé. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk, majd belerakunk egy szelet sonkát, felszeletelt paradicsomot, karikára vágott mozzarellát és fogpiszkálóval megtűzzük.

Egy vaslapot vagy serpenyőt felhevítünk, megspricceljük olívaolajjal, beletesszük a csirkemelleket és kívül mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Amikor szépen megpirultak a húsok, 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 10 perc alatt készre sütjük.

A recept egy mintaétrend része, mely súlymegtartáshoz vagy súlycsökkentéshez ajánlott. 

Ha további információkra, segítségre van szükséged a személyre szabott, egészséges életmóddal kapcsolatban, keress fel elérhetőségeimen.

"Gergely Noémi  vagyok, dietetikus és pont olyan hétköznapi hősökkel foglalkozom mint te, aki ezt olvasod. Ügyfeleim olyan hobbi sportolók, fogyni vágyók, akik a munka, család mellett a sportban is a maximumra törekednek vagy csak egyszerűen jól akarják érezni magukat a bőrükben. Mindig meglepődve tapasztalják, hogy az életmódváltás sokkal könnyebb, mint gondolták. Mitől is? Kövesd bejegyzéseimet, hogy megtudd!"

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)