Magazin

Blog

Decathlon Kerékpártúra - Kecskemét

Teljesítsd a Decathlon Kerékpáros Családi nap ihlette kerékpáros túrákat a lakóhelyed közelében! A távok az áruházainktól indulnak és érkeznek vissza, így lehetőséged van felfedezni a környéken egy könnyű kerékpáros útvonalat! Cikkünkben a kecskeméti Decathlon áruház körüli útvonalat mutatjuk be.

Útvonal: Kecskemét 

A Decathlon parkolóból indulunk. Rögtön az áruház mellett már ott van a kerékpárút, amin szinte végig egyenesen haladva kivisz minket a városból. 

A Burger King utáni körforgalomnál “átmegyünk egyenesen” a Nyugati Körútra és ezen végigmegyünk a következő körforgalomig, ahol szintén csak “egyenesen átmegyünk” a III. Béla Körútra. Ezen haladva elmegyünk majd a Kecskeméti Arborétum és a Szabadidőpark között. 

Az út végén a kerékpárutat követve jobbra fordulunk és közelítünk a Dombhoz (Nyíri út). A Dombbal szemben lévő utcába (Március 15. utca) behajtunk balra és ezen végigmegyünk az 5-ös főútig, azaz a Budai útig. Itt szintén balra fordulunk és haladunk a városból kifelé (a kerékpárútnak titulált JÁRDÁN) egészen a Tesco-s körforgalomig, ami előtt majd balra fordulunk a már valóban kerékpárúton (Ladánybenei út) és haladunk egyenesen egészen, amíg tart az út.

 Ez kb. 3,5 km lesz, de a szakasz utolsó körforgalmát, amikor keresztezzük, akkor még kb. 2 km. Itt a semmiben visszafordulunk és ugyanezen az úton vissza jövünk egészen a Burger King-es körforgalomig. Innen amúgy már látható az áruház. Itt persze még nincs vége, mert nem megyünk vissza, hanem jobbra fordulva az 52-es főút (Dunaföldvári út)  mellett haladunk kifelé a városból a kerékpárúton összesen 5 km-t még. Átmegyünk hamar az M5-ös felett, majd utána elhaladunk a Csalánosi-erdő mellett. Az erdő és napelempark után nem sokkal (kb. 1,5km) vége is lesz az útnak, ahol az 52-es elágazik Izsák és Ágasegyháza felé. Itt szintén visszafordulunk és most már egészen az áruházig tekerünk. 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)