Magazin

Blog

Élménybeszámoló a Fouganza teszttáborokról

Idén januárban a szokásos évindító lovas projektmeetingen az aktuális ötletelés közepette egy merőben új gondolat is megfogalmazódott bennünk. Mi lenne, ha a belsős teszttermékeinket nem csak arra használnánk, hogy kollégáink véleményt tudjanak mondani róluk a vásárlóinknak, hanem egy kicsit másra, kicsit többre is? Így született meg a lovastáboros teszteltetés ötlete, melyet hamar tettek követtek.

Ezt továbbgondolva hamar körvonalazódott bennünk, hogy pontosan mit, és hogyan szeretnénk megvalósítani. Arra gondoltunk, hogy a nyári időszakban, amikor nincsenek belső képzéseink, odaadjuk a Fouganza teszttermékeinket néhány lovastábor résztvevőinek egy-egy hétre, hogy ők is tesztelhessék azokat. Cserébe csak annyit kérünk, hogy mondják el nekünk minél részletesebben, szóban és írásban is az őszinte véleményüket - úgy a rosszat, mint a jót. Hiszen ezeket az értékes gondolatokat a márkához eljuttatva kicsit mi is hozzájárulhatunk, hogy a termékeink a jövőben még jobbak legyenek, és még inkább a mi célközönségünk igényeit szolgálják.

Azonnal el is kezdtünk dolgozni a projekten

Felosztottuk az országot négy régióra, és meghirdettük a pályázatot, mellyel találkozhattatok a Fouganza - A lovas mindennapokért oldalon. A beérkező pályázatokat mindannyian egyedül is elolvastuk, majd egy következő meetingen jól kiveséztünk közösen. Ezt követően pedig megszavaztuk a négy nyertes tábort, melyek az alábbi képen láthatóak. Ezúton is köszönjük a sok színvonalas pályázati anyagot, melyekkel őszinte mosolyt csaltatok az arcunkra, és egyben okoztatok komoly fejtörést, ugyanis nem volt könnyű a négy legjobbat kiválasztani. 

 Nyertes táboraink 2019-ben. Mivel nagyjából mindannyian másik régióban dolgozunk, ezért evidens volt, hogy egy tábort mindenki bevállal. Össze kellett hangolni az időpontokat, hogy legyen idő a termékek utaztatására is a mi kis belső postánkkal, amit a kamionokkal bonyolítunk. Illetve természetesen minden tábor után minden termék tisztítására is elegendő időt kellett hagynunk. Mindannyian nagy izgalommal vártuk a saját turnusunk kezdetét. A nyitónapon mindenhol részletesen elmondtuk, hogy milyen termékeket hoztunk, azoknak milyen technikai tulajdonságai vannak, valamint egy kis meglepetéssel is készültünk. Ezután magukra hagytuk a táborozókat, hogy egészen a tábor zárónapjának végéig szabadon tesztelhessenek mindent, amit vittünk nekik.

Mi mindent tesztelhettek a résztvevők?

Egy egész platós terepjárónyi felszereléssel érkeztünk minden táborba. A dobozokból előkerültek lovas, és lófelszerelések egyaránt. A lovasok kobakokat, lovaglónadrágokat, kesztyűket, és bőr lovaglócsizmákat próbálhattak ki, míg a lovakon nyergeket, nyeregalátéteket, nyeregemelőket, kantárokat, lábvédőket, és fülvédőket lehetett tesztelni. Ezen kívül vittünk lóápoló készítményeket, bőrápoló szereket, és jutalomfalatot is. Összességében elmondható, hogy mind a négy tábor nagyon nagy sikerrel zárult. Vártak bennünket, és még az utolsó napon is szép számmal készültek a fotók a színes szettekbe öltözött ló-lovas párosokról. Volt, aki tábor végén már a saját Fouganza kantárját használta, amit hét közben szerzett be, mert annyira megtetszett neki a tesztelés során. Egy szó, mint száz, eldöntöttük, hogy lesz folytatás. Jövőre is ki fogjuk írni ezt a pályázatot, így aki idén nem került be, ne csüggedjen, úgy tervezzük, hogy minden évben megadjuk a lehetőséget, hogy elmondhassátok a véleményeteket a termékeinkről személyes tapasztalat alapján. Találkozzunk jövőre is! 

 Köszönjük a lelkesedéseteket a Fouganza teljes csapata nevében!

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)