Magazin

Blog

Eső, szél, hideg sem akadály - Öltözz Fouganzába!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy a fokozatos átmeneteket el lehet felejteni, hozzá kell szoknunk az időjárás és az évszakok hirtelen változásaihoz. Azonban szerencsére minden lehetőségre fel vagyunk készülve, hiszen nincs rossz idő, csak rosszul megválasztott ruházat. Őszi termékajánló.

Amikor elég egy vékony réteg

Ezt a technikai aláöltözet felsőt az idén sötétkék és lila színekben találhatjátok meg. Belül bolyhos, mégis vékony, jól szellőző anyag, kifejezetten lovagláshoz tervezve. Szolid fényvisszaverő csíkk a jobb láthatóság kedvéért. Kiegészíthető mellénnyel, viselhető alsó rétegként, de önmagában is megállja a helyét. 

A nélkülözhetetlen mellény

Egy lovas számára a mellény alapdarab. Ez a mellény meg különösen, hiszen hosszú évek óta slágertermék, mely több korszerűsítésen is átesett időközben. Ahogy kicsit hidegebbre fordul az idő, máris előkerül a szekrényből, és egészen tavasz végéig velünk marad. Igazi jolly joker nagy napi hőingadozásnál. Karcsúsított szabás, steppelt anyag, belül bolyhos, kifejezetten meleg, és idén gyönyörű, új színben lehet a tiéd. Tökéletesen mutat együtt a bélelt, teliszilikonos sötétkék lovaglónadrággal, melyet szintén nagyon sokan választanak ebben az időszakban.

900 Jump kabát kék színben

A praktikum nem megy ki a divatból

Fázós nyakú lovasok figyelmébe ajánljuk ezt a régi kedvencet, melyhez nem szükséges semmilyen kiegészítő a nyak védelmére. Meglehetősen meleg polár anyagának köszönhetően meglepően hűvös időben is komfortos viselet, mellénnyel kiegészítve, pedig a kifejezetten zord időben is elegendő, ha az egész kint töltött időt mozgásban töltöd. 

Az elegancia technikaisággal párosul

Ezzel a kifinomult, letisztult, divatos kabáttal a díjugrató lovasok szívét szeretnénk megdobogtatni. Kifejezetten ugrómunkához tervezték, hosszított ujja, hátulsó szilikon csíkozása gondoskodik róla, hogy ugrás felett maximális kényelmet nyújtson. A szemrevaló sötétkék mellett már elegáns fekete színben is kapható, és akár egy bővebb zakó alatt is elfér, így neked már csak arra kell koncentrálnod, hogy télen is hozd azt a dupla nullát. :) Ajánljuk mellé a verhetetlen Kipwarm bélelt és vízlepergető lovaglónadrágot, mely már fehér színben is elérhető, így a téli versenyzés többé nem a vacogásról fog szólni.

A megoldás szeles időre

Borotvál a szél? Legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról? Válaszd a softshellt! Szélálló, vízlepergető, belül bolyhozott anyaga, és szellőzőnyílásai révén kifejezetten kellemessé varázsolja a lovaglást hideg szélben is. Aláöltözettel kombinálva még hidegebb időben is megállja a helyét. Nem fogsz csalódni benne. 

900 Jump kabát fekete színben

Eső sem lehet akadály

Az esős idő talán a legnagyobb kihívást jelenti a lovasok számára, hiszen kinek van kedve bőrig elázni lóval és felszereléssel együtt? Azonban meglepően sok lótartó helyen nem áll rendelkezésre fedett pálya, ugyanakkor ezeken a helyeken is dolgoznak profi lovasok, akik télen is járnak versenyekre, és ők is megoldják valahogy. Nem kell tehát megijedni ha kint vagy kénytelen átvészelni a telet - viszont szükséged lesz a megfelelő vízálló ruházatra. Ez az esőkabát a megfelelő alsó réteggel együtt viselve jó szolgálatot tehet a legembertpróbálóbb napokon, szükség esetén viseld lovaglás előtt/után ezt az esőnadrágot.

És amikor nem lehet megúszni a kabátot

Sajnos van az az idő, amikor már muszáj felvenni egy kabátot. Mínusz 2-3 fok alatti alternatívánk is van. Attól függően, hogy ki mennyire érzékeny a hidegre, választhatja a vékonyabb, rövidebb fazonú Tosca modellt, mely láthatósági és fényvisszaverő elemekkel kifejezetten praktikus, valamint az utolsó verziója már kiegészült a két oldalán egy-egy cipzáras szellőzőnyílással is. Fázósabbaknak azonban a szintén rövidebb fazonú, ám kifejezetten meleg 580-as modellt ajánljuk, melybe egy sor okos megoldást álmodtak bele a tervezői, gondolva a lovasok igényeire. Érdemes mindkettőt felpróbálni!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)