Magazin

Blog

FAntasztikus új termékek a masszázs választékunkban

Szeretnél jobban odafigyelni az egészségedre, szívesen kényeztetnéd magad otthon (vagy bárhol máshol), de nem szereted a műanyag termékeket? Jó hírem van! A masszázs eszközök választéka eddig sem volt kicsi nálunk, de most két új termékkel bővült: ráadul mindkettő alapanyaga a fa!

Fa kézi masszírozó

Eddig kétféle kézi masszírozó volt megtalálható a Decathlon választékában: az egyik az elektromos verzió, amelynek régebbi, elemes változatát az elmúlt évben már felváltotta a tölthető kiadás. A másik a jól ismert, négyágú, lila, műanyag, egyszerű verzió - ezzel saját magunk szabályozhattuk a masszázs erősségét, hiszen teljesen manuális módon működött. Utóbbi váltotta az újabb, immáron 100% fából készült termék.

Kiknek ajánlanám szívesen?

Gyakorlatilag bárkinek, aki egy kompakt, kicsi terméket keres, ami könnyedén elfér egy edzőtáskában vagy egy bőröndben. Szuper választás sportolóknak és azoknak is, akik egy végigült, stresszes nap után szeretnének lazítani egy kicsit. 

A háromágú "szerkezettel" az alábbi izomcsoportok masszírozhatóak könnyedén: nyak, váll, karok, mell, comb, vádli. Egy kis segítséggel a derék és a hát is nyugodtan megdolgozható vele.  A kívánt masszázs intenzitásának megfelelően kell erőteljesebb vagy gyengédebb nyomást kifejteni az adott izomra. Nagyobb területeken, például a combon a három fejjel egyszerre, körkörös mozdulatokkal érdemes dolgozni. 

Fa talpmasszírozó

A másik, 99%-ban fából készült újdonság egy talpmasszírozó. Pici méretének köszönhetően nemcsak otthon, de egy irodában, vagy egy edzőteremben is könnyedén használható. 

Kiknek ajánlanám szívesen?

Első ránézésre egy tipikus, "Nem tudom mit vegyek, jó lesz ez..." ajándékötletnek tűnhet, pedig a sportolók számára is remek szerkezet! Nekem nemcsak a futás utáni lazításban tett jó szolgálatot, hanem a megerőltető crossfit edzések után is szívesen használom. Szuper érzés, mikor végre levehetem az edzőcipőt egy nehéz, ugrásokkal és súlyemeléssel teli edzés után, és átgörgethetem vele a talpam. El tudom képzelni, hogy egy magassarkúban végigtalpalt nap után is micsoda felfrissülést jelenthet!

A görgő használatához érdemes egy sík, stabil felületet keresni. Állva is használható, de ülve még pinetetőbb a masszázs. A rajta lévő kis türkéknek köszönhetően stimulálja a talpat, így az első, kicsit csikis érzés után már könnyen megy az ellazulás. 

Ha más megoldást keresel a talp (és egyéb területek) átmasszírozására, akkor nézz szét masszázslabda választékunkban! Ugyan fa verzió nincs köztük, de mind a sima, mind az elektromos labdák állnak rendelkezésedre, ha egy kis lazulásra vágysz!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)