Magazin

Blog

Fókuszban a technikaiság - Viseld könnyedén a kánikulát!

Lovastáborba mész, és olyan izgatottan várod, hogy már aludni sem tudsz? Szeretnél egy vagány szettet, ami a nagy melegben is jó szolgálatot tesz? Megmutatjuk, hogy mi mindenből választhatsz idén, ha a minőség mellett az ár sem utolsó szempont. Vidám színek, könnyű, légáteresztő anyag, kifogástalan tapadás, száraz érzés a lovaglás elejétől a végéig. És a lovaddal is összeöltözhetsz.

A Fouganza arculatvátása arról szól, hogy a haladó felhasználók fokozatosan ugyanakkora hangsúlyt kapjanak a termékfejlesztések tekintetében, mint a kezdők, akik tíz évig elsőbbséget élveztek. Majd eljön a nap, amikor kicsit elbillen a mérleg a haladók irányába. Azonban a kezdőkről sem feledkezünk meg, nekik ugyanúgy jár a technikaiság. Célunk minél jobb technikai tulajdonságokkal bíró termékek előállítása, minél olcsóbban, hogy minél több lovas engedhesse meg őket magának. Nincs ez másképp nyári ruházatunk tekintetében sem. Tekintsük át most röviden azokat a nyári, direkt a kánikula idejére tervezett darabokat, melyekkel jó szívvel lehet nekiugrani akár egy lovastáborban való részvételnek, akár az otthoni mindennapos kánikulában való lovazásnak.

Nyári ruházat gyerekeknek

A gyerekeknek 100-as, és 500-as kategóriájú nadrágok állnak rendelkezésre összesen hat vidám színben. 900-as termékek esetükben még nem készülnek, mert a márkánál úgy gondolják, hogy egyelőre szükségtelenül drága lenne. Minden nyári modell közös jellemzője, hogy átlagon felül jól szellőzik, a mozgás során keletkező izzadságot felületéről azonnal elpárologtatja, így végig száraz érzést biztosít, szemben a pamuttal, mely magába szívja azt. Ennek köszönhetően nem keletkezik folt semmilyen erre hajlamos területen, mely aztán kellemetlenül lassan száradna meg. Ez a speciális, légiesen könnyű anyag mosást követően nagyjából egy-két óra alatt megszárad. Felsőruházat tekintetében a gyerekeknél is két lehetőség van: ujjatlan és rövidujjú technikai lovas felső, utóbbi három színben. Kínálatunkban megtalálható a ruházat színéhez passzoló nyeregalátét, fülvédő, és kötőfék is. Így teljes harmóniával várhatjátok a lovastábort. 

 A Fouganza a ló-lovas harmóniáját is szeretné termékeivel megjeleníteni

Nyári ruházat hölgyeknek

Hölgyek esetében háromféle modellből lehet választani a legmelegebb napokra, 100-as, 500-as, és 980-as (full szilikonos) termékek készültek, összesen 12 színben. A számok jelentéséről egy korábbi cikkemben részletesen írtam Nektek. A teliszilikonos nadrágunk nagyon jó visszajelzéseket kap, és mindenki azon csodálkozik, hogy az átlagos piaci áraktól messze elmarad. Fehér változatát már a versenyzők is elkezdték használni. 

 Könnyű, légáteresztő, és gyorsan száradó anyagokkal dolgozunk

 Emellett permanens családunk régi megbecsült tagját, mely Br 700 néven fut tovább, szintén jó szívvel ajánlom, sokszorosan bizonyított már. A nyári ruházatunk anyagához nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, szintén elérhető fehér színben, és telibőrös változatban is (Br 780).

A férfiak sem maradnak ki

Számukra is készültek nyári ruházati termékek, nadrágból a Br 500, és a Br 980 (full szilikonos) férfi változata, illetve  a jól ismert Br 700 , és telibőrös testvére, a Br 780 szintén tökéletes nyárra. Ha valaki feldobná egy technikai pólóval is, idén szürke, és piros színből választhat. Az a tapasztalat, hogy a polcon nézegetve nem mindenki érzi úgy, hogy szívesen felvenne egy ilyen szintetikus anyagból készült nadrágot. Bevallom, hogy én is ezek közé a felhasználók közé tartoztam, magamnak valószínűleg nem vettem volna ilyet magamtól. Azonban termékképzőként tudnom kell a technikai tulajdonságokról a gyakorlati tapasztalataim alapján beszélni, ezért kapok tesztelésre elég sok terméket minden évben. Így próbáltam ki ezeket a nyári ruhadarabokat is, és az ellenérzésem a hőmérséklet emelkedésével arányosan csökkent. Ma már jó szívvel ajánlom én is, a full szilikonos nadrág pedig otthonra és versenyre is az új kedvencem lett. 

 Férfiak számára is biztosítjuk a technikaiságot és az eleganciát

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)