Magazin

Blog

Gondolatok három év margójára

Bizony, már három éve, hogy az első cikkem megjelent ezen a felületen. Ennek apropóján most egy kis visszatekintéssel jelentkezem.

Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, nem voltak különösebb céljaim vele. Egyszerűen mindig is szerettem írni, és kíváncsi voltam, mit tudok kihozni egy ilyen csatornából, amivel esetleg másoknak is segíthetek, vagy amivel embereket motiválhatok. Első nekifutásra elindultam egy irányba, elkezdtem kezdő lovasoknak, és az ő szüleiknek felépíteni valamit. Közben akarva-akaratlan, előjött a fene nagy igazságérzetem, melyből születtek megmondósabb írások, de érdekes módon azokat sokkal jobban szerettétek, mint a sima ismeretterjesztő cikkeket. Érthetetlen... :) Utána jött a kérés, hogy legyen benne személyes vonal. Legyenek saját példák, versenybeszámolók, közben mindig is tudatosan távolmaradtam a száraz és unalmas szakbarbárkodástól, hisz egyrészt nem tankönyvet írunk, másrészt akkor még nem ismertem a különböző lovas csoportokban uralkodó fantasztikusan konstruktív és támogató légkört. *Irónia* Éppen ezért ezután sem sűrűn fogom a cikkeimet ilyen csoportokban megosztani, hagyjuk az élő fákat nőni szépen békében. :) 

 Három év alatt én is rászoktam az értékes pillanatok megörökítésére[/caption] Voltak, akik azzal vádoltak, hogy irányított és fizetett tartalmakat generálok - soha nem írtam ilyet. Ahol termékekről írok, minden esetben a saját tapasztalataim alapján teszem. Ahol arról mesélek, miért jó nálunk, dolgozni, arra senki nem kért, és amikor a Fouganza márka mellett kampányolok, azt azért teszem, mert szeretném, ha általa a lovaglás a lehető legtöbb ember számára elérhető lenne. És bármilyen meglepő, nem elvárás felém, hogy kizárólag Fouganzában lovagoljak. (Volt egy ilyen döbbent kérdés: Te hordhatsz mást is?!) Szóval ezt teljesen magamtól csinálom. Miért?

Mert hiszek benne

Hiszek abban, hogy nem csak a prémium termékek lehetnek jók, olyan jók, hogy akár a versenyzők is megbízzanak benne. Mi azért dolgozunk, hogy az anyagi különbségek egyre kevésbé számítsanak. Mindamellett, hogy én is szeretem a prémium termékeket, csak sokkal szívesebben költök rájuk mondjuk azután, hogy egy saját ingatlan, meg egy normális autó már rendelkezésre áll. Versenyezni addig is lehet, szerényebb körülmények között, de ha ezen valaki felül tud emelkedni, az érzés ugyanaz. :)

Célom-e menő influencernek lenni?

Nem. Különben már rég videóznék, hiszen az emberek többsége nem szeret olvasni, a videók sokkal könnyebben emészthetőek, és több emberhez jutnak el. De ez nekem egyáltalán nem komfortzóna, és nem is motivál. Az én célom eljutni a hozzám hasonló értékrenddel bíró lovasemberekhez a hagyományos, írásos formában. Olyanokhoz, akikkel egy kávé mellett bármikor elbeszélgethetünk mondjuk annak apropóján, hogy ezen a csatornán keresztül ismertük meg egymást. Többekkel így kerültem kapcsolatba, és azóta versenyen is mindig összefutunk, váltunk pár szót, drukkolunk egymásnak, vagy éppen felvételt készítünk egymás pályájáról. Megtalálnak a munkahelyemen, a közösségi oldalakon, a lovas csoportokban. Ha ez a blog párszáz ember napját teszi szebbé, akkor pár százét. Ha tízét, akkor tízét, ha pedig ezrekét, akkor ezrekét, nekem mindenképpen jót tesz az írás, és már csak ezért is megéri. Egy szó, mint száz, köszönöm minden olvasómnak, hogy olvas, remélem, három év múlva is fogok még írni Nektek.

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)