Magazin

Blog

Gördülő karácsonyi ajándék tippek I. - Roller

December elején gyakran elhangzik a kisgyermekes szülők szájából a következő kérdés: "Mit szeretnél a Jézuskától?" A válasz olykor a Mikulásnak, vagy a születésnapos Úriembernek címzett levélben érkezik meg. A legáltalánosabb ajándéklisták összeválogatva a következőket tartalmazzák: Barbi baba, robotok, lego játék, bicikli, roller, kiscica, kiskutya, okostelefon, görkorcsolya, laptop, gördeszka.

Ha gördülő karácsonyi ajándék tippekhez volna szükséged tanácsra, akkor jó helyen jársz. Összeszedtem TOP3 (roller, gördeszka) terméket a Decathlon kínálatában, melyek tökéletes ajándékok lehetnek kicsiknek, illetve nagyoknak. A célom nem marketing fogás, hanem egyszerű segítség adás. Már a 6. karácsonyomat töltöm a Decathlonnál, így megannyi tapasztalatot szereztem a vásárlói igények kapcsán.

Válaszd ki a hozzád legjobban illő rollert!

A megfelelő roller kiválasztása esetén a következő szempontok elengedhetetlenek: 

  • A kormánymagasság megfelelő beállítási lehetősége. Körülbelül csípő és derék magasság között a legideálisabb a kormány elhelyezkedése. Ilyen testpozícióban a legeredményesebb az irányítás.
  • Kicsi, és/vagy nagy kerék. Kisebb gyermekek esetén a kisebb kerék jobb precizitást és irányíthatóságot eredményez, így tévhit az, hogy a nagyobb kerék biztonságosabb. Felnőttek esetén természetesen a nagyobb méretű kerék az opcionális, hiszen gyorsabban megtehető az adott táv, és biztos irányítás mellett stabilabb a roller.
  • Összecsukhatóság. A legtöbb roller összecsukható kisebb méretűre. Befér a csomagtartóba? Felvihetem a metróra, buszra? Elfér a lakásban?
  • Lengéscsillapítás. Első és/vagy hátsó lengéscsillapítóval ellátott rollerek jobb komfortot nyújtanak. Hosszabb távokra, mindennapos használatra érdemes ilyen eszközt választani.

B1 roller - az első rollerem

Ha gyermeked már közelít a 2 éves korhoz, de nem múlt el 5 éves, akkor ez a roller tökéletes választás számára. A roller vázhoz különböző színű fellépők közül válogathatsz, ezzel örömöt szerezve kislánynak, vagy kisfiúnak. Emellett vidám matricákkal is feldobhatod a rollert. A roller különlegessége, hogy három kerekű, így minden lurkó könnyedebben veszi az akadályokat és könnyebben talpon marad a járgánnyal.  A meglepetés, az öröm és a siker garantált! Ahogy a kis Mathisnál is az alábbi videóban! :) 

MID 7 - az első nagy kerekű rollerem

A MID7 megfelelő kompromisszum a jó ár-érték arányú rollerválasztás mellett. 175 mm méretű kerekeivel a nagyobb gyerekek és az alacsonyabb felnőttek is betekintést nyerhetnek a nagyobb kerekű rollerek világába. Kb. 140 cm testmagasságú illetőnek bátran merem ajánlani, de 180 cm testmagasság esetén már a felnőtt rollerek között érdemes keresgélni. Meglephetjük vele a gyerkőcöt, és a párunkat, hogy le ne maradjon a gyerekek mögött! :) 

Town 7 XL - az én városi rollerem

Ez a roller kiváló karácsonyi ajándék a városban ingázóknak mindennapos használatra. Tömegközlekedéssel is kombinálható, hiszen pár másodperc alatt összecsukható. Az első és hátsó lengéscsillapító pedig arról gondoskodik, hogy minél kényelmesebb legyen a megtett út. A kézifék a biztonsági komfortérzetet növeli és a gyalogosokat is jobban kíméli. Különböző színek közül válogathatsz. A felnőtt rollereket tekintve ez rendelkezik a legjobb ár-érték aránnyal. Remek alternatíva suliba (felső tagozat, középiskola, stb), vagy munkába járáshoz. A gyalogosok irigyelni fognak! :) 

A roller mellett egyébként a gördeszka is szuper ajándék lehet ;)

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)