Magazin

Blog

Gördülő karácsonyi ajándék tippek II. - Gördeszka

December elején gyakran elhangzik a kisgyermekes szülők szájából a következő kérdés: "Mit szeretnél a Jézuskától?" A válasz olykor a Mikulásnak, vagy a születésnapos Úriembernek címzett levélben érkezik meg.

A legáltalánosabb ajándéklisták összeválogatva a következőket tartalmazzák: Barbi baba, robotok, lego játék, bicikli, roller, kiscica, kiskutya, okostelefon, görkorcsolya, laptop, gördeszka.

Ha gördülő karácsonyi ajándék tippekhez volna szükséged tanácsra, akkor jó helyen jársz. Összeszedtem a TOP listás gördülő termékeket a Decathlon kínálatában, melyek tökéletes ajándékok lehetnek kicsiknek, illetve nagyoknak. A célom nem marketingfogás, hanem egyszerű segítségadás. Már a 9. Karácsonyomat töltöm a Decathlonnál, így megannyi tapasztalatot szereztem a vásárlói igények kapcsán. 

Előző cikkemben a rollerekkel kezdtünk. Ezen a héten a gördeszkák és longboardok állnak a középpontban. 

Sportos Karácsony
 Sportos Karácsony

Yamba mini cruiser gördeszka

Pár évvel ezelőtt óriási energiával robbantak be a köztudatba a 60-as, 70-es évek műanyag gördeszkái. Napjainkban ez kissé csillapodott, de így is hatalmas kedvenc a fiatalok körében. Pici, kompakt deszkáról lévén szó elfér a hónunk alá csapva, így a gyerekek is könnyedén tudják használni és szállítani. Létezik belőle mini és  normál méret is. Mivel nagyon érzékeny, gyorsan gördülő gördeszka, ezért pici gyerkőcöknek nem feltétlenül ajánlott. Nehezen tanulhatók rajta az alapok. Így kifejezetten picik számára is készült egy gyerek verzió

Yamba mini cruiser gyerekeknek

MID 500 gördeszka

Ha a megajándékozni kívánt illető 8-12 éves kor közötti, és magabiztosan áll a gördeszkán, alig várja, hogy kivitelezhesse a trükköket a parkban, vagy az utcán, akkor a MID 500-as OXELO gördeszka a legjobb választás. Skate parkokban és félcsőben is megállja a helyét.  Médium konkáv formájának köszönhetően jól kivitelezhetők a trükkök. A 7 rétegű nyírfalap keskeny, mely jobb kezelhetőséget eredményez az első trükkök elsajátítása során. Persze, ahogy egyik fa sem, így ez sem törhetetlen. 

MID 500-as gördeszka


Yamba 900 gördeszka

Városi cruisolás, ollie, élmény. Ezzel a 3 szóval lehetne röviden összefoglalni az OXELO Yamba 900-as gördeszkáját. Remekül kiegészíti a tömegközlekedést, nem olyan zajos, mint egy kemény kerekű freestyle deszka, ráadásul néhány egyszerűbb trükk is kivitelezhető vele. Nem kifejezetten javasolnám kezdéshez, de ha van védőfelszerelés és sisak, akkor ez a deszka is remek lehet az alapok (egyensúly, gurulás, megállás) elsajátításához. Tóparti guruláshoz is tökéletes. Majdnem Kalifornia. Csak itt nem a part nyugati, hanem a pályaudvar.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)