Magazin

Blog

Gyerek ruhák tesi órára

Az aktív életet nem lehet elég korán elkezdeni. Tanácsos sport formájában lekötni a gyerekeket, hiszen így nem csak állóképességük javul, de mentális képességeiket is fejlesztik. Ha kényelmesen érzik magukat a sportöltözékben, a kedvük is meglesz az állandó mozgáshoz. Milyen ruházat az ideális, ha gyermekünk szeretne elkezdeni valamilyen teremsportot? Milyen viselet lehet megfelelő tornaórára? Ehhez adok most tanácsot.

Nagyon fontos, hogy a gyerekek sportolás közben kényelmes viseletben legyenek, melyek passzolnak az edzés intenzitásához is. Léteznek funkcionális termékek, de egy egészen egyszerű, alap sportruházat összeállítás is kiváló lehet tornaórára.

100% pamut póló

Egy egyszerű lányka vagy fiú fehér póló is tökéletes választás lehet. A termék ideális alacsony intenzitású mozgásformákhoz, melyek hozzájárulnak a gyerekek erőnlétének, egészségének megőrzéséhez, mozgáskészségük fejlesztéséhez: gurulás, mászás, a has-és hátizmok erősítése, kúszás, egyensúlyozás, stb. A fiúk és lányok eltérő igényei szerint kialakított szabásvonalú Decathlon termékek ideálisak iskolai és edzőtermi tornaórára. A Domyos márka 100% pamuttartalmú modellje igazán lágy tapintású. 

 Kevésbé intenzív órákra elegendő a pamut póló

Amennyiben intenzív teremsport edzéshez választanál gyermekednek felsőruházatot, érdemes a légáteresztő modelleket előnyben részesíteni. Ezek elvezetik az izzadságot a testtől, nagyon könnyű és rugalmas anyagból készülnek és többnyire mesh anyagrészekkel ellátottak a maximális szellőzésért. Lány és fiú termékcsaládokban is elérhetőek.

Kényelmes nadrág

Kevéssé izzasztó gyakorlatokhoz ajánlom a magas pamuttartalmú termékeket. A legegyszerűbb fiú rövidnadrág a Decathlon választékában is megtalálható. Lapos varrása és lezser szabása révén szabadon mozoghat benne gyermekünk. Gumírozott derék résszel és hátsó zsebbel is ellátott. A lány rövidnadrág modell elasztán tartalma miatt nagyon rugalmas és kényelmes, szabad mozgást biztosít. Szabása testhezálló, szára combközépig ér, nem túl rövid.

Lány leggings tesi órára

Van, aki hosszúnadrágban komfortosabban érzi magát, tornaórára, kevés izzadással járó gyakorlatokhoz a leggings szuper választás lehet. Az elasztánnak köszönhetően kényelmes lesz tesi óra alatt is!

Melegítő együttes

Akár testnevelés óra előtt vagy hidegebb időben, kinti edzésekhez az óra alatt is tökéletes választás lehet a melegítő szett, hogy melegen tartsa a gyermekek ízületeit. Leginkább a könnyebb, kevés izzadással járó gyakorlatokhoz ajánlott a melegítő együttes viselete. 

Lány melegítő együttes

Sporttáska

Miben érdemes szállítani a sportfelszerelést? Mindenképpen olyat válasszunk, amelybe belefér legalább a váltócipő és a ruházat - póló, rövidnadrág, zokni. A kiegészítőknek, kulacsnak, törölközőnek, apróságoknak pedig mindig jó, ha van elég hely, hogy ne kelljen plusz egy táskát hurcolászni. 

 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)