Magazin

Blog

Harc az izomfájdalom ellen: megérkezett a masszázspisztoly!

Először a profi crossfit versenyzők videóiban láttam egy fura eszközt, amivel a felkészülés alatt, a versenyek között masszírozták magukat. Akkor még nem is gondoltam, hogy milyen gyorsan el fog terjedni ez a termék, és hogy hamarosan én is az otthonomban üdvözölhetem, bővítve ezzel az aprónak cseppet sem mondható masszázs eszköz készletemet.

Mert szuper eszközök az SMR hengerek és a kézi masszírozók, és még szuperebb a masszázsöv, amivel még azt a minimális energiát sem kell kifejtenem, mint a hengerekkel. Hiszen valljuk be, egy nap végén, amikor a munka után még egy fárasztó edzést is lenyomunk, sokszor legszívesebben csak egy helyben ülnénk és néznénk ki a fejükből. 

A masszázspisztoly ennél egy fokkal több energiát igényel, hiszen meg kell fognunk a kezünkben, és mozgatnunk kell az ellazításra váró izomcsoporton. :)

Vedd fel a harcot az izomfájdalommal

Mire jó ez az eszköz?

Röviden, a test szinte teljes felülete átmasszírozható vele, személyreszabottan. Miképpen lehetséges ez? Négy különböző fejének, és a  három különböző intenzitásának (30, 40 és 50 Hz) köszönhetően! Nekem személyszerint eddig bőven elég volt a legkisebb intenzitás.

Személyreszabható élmény a négy különböző fejjel

A gömb alakú fej szinte minden izomcsoportra megfelel, ezt szeretem a legjobban! A lapos fejet a nagyobb felületeken szoktam használni, például a combomon. A villa alakú a gerinc melletti izmok ellazítására szolgál, míg a kúp alakúval az izomcsomók kezelhetőek célzottan.

A hatékony kezelés érdekében érdemes az izomcsoportokat 1-1 percig masszírozni, majd tovább lehet haladni a következőre. 

A masszázspisztoly vezeték nélküli, és természetesen tölthető.

Maga az eszköz és a hozzá tartozó kiegészítők a zipzáros toknak köszönhetően könnyen szállíthatóak, így nemcsak az otthonunk kényelmében élvezhetjük, hanem magunkkal vihetjük nyaraláskor, versenyre, edzőterembe. Sőt, ha meg szeretnénk lepni vele valakit, akkor ajándékötletnek sem utolsó!

Zipzáros tokjának köszönhetően könnyen szállítható

Bárki használhatja a terméket?

Hát, majdnem. Állatokon és gyermekeken nem használható. Mivel elektromos eszközről van szó, így azok, aki  szívritmusszabályozó készülékkel élnek mindenképp kérjék ki egy orvos véleményét használat előtt!

A masszázspisztoly otthoni, magánhasználatra készült. A leírásában foglaltakat követve sportolók, fizikai munkát végzők vagy éppen ülő életmódot folytató emberek is bátran a kezükbe vehetik!

A masszázspisztoly könnyen használható

Ugyan csak pár hete használom a terméket, de bátran ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon sokat segített egyrészt a crossfit edzések utáni regenerációban, másrészt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az 57 km-es teljesítménytúrám után minél hamarabb megszűnjön a robotszerű mozgásom.

Masszázsra fel!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)