Magazin

Blog

Hatékony, kényelmes, jól szellőző - Új rugalmas gerincvédő a Fouganzától

Hamarosan érkezik a Fouganza legújabb fejlesztésű gerincvédője. Gondos tervezés, letisztult elegancia, hatékonyabb védelem. Szeretni fogjátok.

Örömteli hírrel szolgálhatunk a Fouganza háza tájáról. Teljes arculatváltáson esett át az egyik legkedveltebb terméketek, a rugalmas gerincvédő. Gyakorlatilag egy teljesen új modell formájában valósultak meg azok a fejlesztések, amelyek az előző modell hiányosságaiként fogalmazódtak meg, így biztosak vagyunk benne, hogy az eredménnyel nagyon is elégedettek lesznek a felhasználóink. Lássuk, miben lesz jobb az új termék az elődjénél!

Kényelem és szellőzés

Az új modell egy másik anyag felhasználásával készül, aminek lényegesen jobb tulajdonságai vannak annál, amit a régi terméknél megismerhettetek. Már látványra, összképre, tapintásra is érezhető a változás pozitív irányba, felvéve pedig további kellemes meglepetések érik a felhasználót. Az új anyag szintén két irányban rugalmas, kiválóan szellőzik, de még szebben leköveti a test vonalát, legyen szó bármilyen alakról. Érzésre olyasmi, amit szívesen visel az ember, nem úgy gondol rá, mint egy kötelező darabra, amit egyébként nem szeret. És valahol, ez is volt a cél. 

Új anyag, új szabás, magasabb védelmi szint

Kivehető szivacs

Egy praktikus újdonsággal is találkozhattok az új gerincvédőn, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a lovas szülők számára is szerethető legyen. Megkönnyítették ugyanis a termék moshatóságát azáltal, hogy a benne lévő speciális szivacsbélés mostantól egy cipzár elhúzását követően kivehető, és a huzat ezáltal külön mosható. Mindenki tudja, mennyire rövid idő elég ahhoz, hogy a védőfelszerelés kellemetlen szagúvá váljon. Ezt a terméket akár minden lovaglás után ki lehet mosni. 

Mostantól a tisztítása is sokkal egyszerűbb

Hatékonyabb védelem - D3O technológia

A leglényegesebb különbség a két termék között az, ami miatt a szabványbesorolás is megváltozik - innentől megfelel az EN 1621 - 2 Standardnek - az új modell már eszerint készül. Bár hasonlóan néz ki, teljesen más lett magának a belső szivacsnak az összetétele. Ez a speciális szivacs röviden azt tudja, hogy alaphelyzetben hihetetlenül rugalmas, puha és kényelmes, de abban a pillanatban, hogy ütés éri, megkeményedik, és maximális védelmet nyújt. Ennek szemléltetésére a nemzetközi képzésen egy speciális narancssárga anyagot használtak, ami úgy viselkedik, mint a gyurma. Formázható, darabokra szedhető, újra összegyúrható. Egészen az első kalapácsütésig. Akkor ugyanis mozdulatlan marad, semmilyen károsodás nem éri, a kalapács viszont úgy pattan róla vissza, hogy ha nem látom, nem hiszem el. És ez az az anyag, amit felhasználnak ezekhez a védőfelszerelésekhez, innentől a mi gerincvédőnkhöz is. 

Ismerd meg a D3O technológiát!

Egy úgynevezett D3O technológiával készült szivacs került a termékbe, amit egy világszinten elismert, extrém sportok védőfelszereléseire specializálódott cég gyárt. Világhírű sportolókat védenek az eszközeik, lovas vonalon maradva például Vilmos és Harry hercegek is az ő termékeikben lovaspólóztak. Itt nézhetitek meg, milyen márkákkal dolgoznak együtt, akiknek a nevéhez a technológiájukat adják, és a felsorolásban immár a Decathlon is szerepel. Bízunk benne, hogy az új termékünk ennek tudatában még inkább elnyeri majd a tetszéseteket. Hamarosan érkezik majd az áruházakba, és elérhetővé válik online, de amíg várjuk, a régi modell addig is kifutóvá vált, csapjatok le az utolsó darabokra!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)