Magazin

Blog

Helytakarékos fitneszgépek otthoni használatra

Alábbi cikkünkben olyan fitneszgépek kerülnek terítékre, melyek kompakt módon kisméretűre összecsukhatóak, így tárolásuk lényegesen kevesebb fejtörést okoz.

A kompakt és alkalmazásokkal kompatibilis futópad

Kis helyigényű, mégis nagy teljesítményű futópadot keresel rendszeres otthoni használatra? Akkor szívesen ajánljuk figyelmedbe a  RUN100E elnevezésű modellünket, mely kompakt módon összecsukható, ezáltal könnyebb a tárolása. A RUN100E tervezésekor a nagy teljesítményen túl a modernkori elvárásoknak való megfelelésen volt a hangsúly, azaz az interaktív edzések biztosításán. Ezért a gép olyan fontos applikációkkal kompatibilis, mint a Kinomap, Zwift vagy éppen a Domyos E Connected.

Run 100 E futópad

Összecsukható és alkalmazásokkal kompatibilis szobakerékpár

Kicsi az otthonod? Akkor próbáld ki az EB Fold nevű szobakerékpárunkat, mely összecsukott állapotban az eredeti méretének a felét teszi ki. Ideális rendszeres használatra és  kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a Domyos E Connected és a Kinomap, így nyomon követheted fejlődésedet.

EB Fold szobakerékpár

Összecsukható és áramforrás nélkül működő elliptikus tréner

Az elliptikus trénereknek általában az a hátrányuk, hogy túl nagy méretűek, ezáltal nehezen megoldható az otthoni tárolásuk. Büszkén mutatjuk be tehát a legújabb tervezésű, EL700-as elnevezésű modellünket, ami képes áramforrás nélkül működni és kompakt módon összecsukható. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően 40%-kal csökken a gép mérete összecsukott állapotban. Ráadásul interaktív edzéseken való részvétet is lehetővé teszi a különböző applikációkon keresztül. 

EL 700 elliptikus tréner

Áramforrás nélkül működő, alkalmazásokkal kompatibilis és összecsukható evezőpad

Ez a vertikálisan összecsukható evezőpad a helytakarékosság mintaképe! Kényelmes, ráadásul áramforrás nélküli, konzolja a használat közben termelt árammal működik. A Domyos E connected és a Kinomap alkalmazásokkal kompatibilis eszköz.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)