Magazin

Blog

Hogyan válassz boardshortot?

A nyári hullámokban való sportoláshoz, így a szörfözéshez, bodyboardozáshoz vagy kajakozáshoz a férfi boardshortokban tökéletes társra lelhetsz. Következő tippjeinkkel segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb öltözetet. Legyél akár kezdő, középhaladó vagy haladó, mindenki a saját igényeire szabva találhat fürdőnadrágot nálunk. A használat típusához és gyakoriságához alkalmazkodva boardshortjainknak gondoskodniuk kell a kényelemről, a megfelelő mozgásszabadságról és a bőrirritáció minimalizálásáról.

Segítő szempontok a boardshort kiválasztásában

Irritáció elkerülése

Ez a legfontosabb szem előtt tartandó tényező. Tudjuk, mennyire kellemetlen tud lenni a boardshortok súrlódása vagy a varratok által okozott irritáció.

Mozgásszabadság

A legtöbb vízi sportban a legfontosabb mozdulatokat, erőkifejtéseket sokszor a lábakkal végezzük, ezért minden férfi fürdőnadrágnak biztosítania kell a szabad, akadálymentes mozgást.

Megfelelő tartás a hullámok között

Legyen szó szándékos alámerülésről vagy egy váratlan vízbe borulásról, vízi sportok során sokszor adódhat olyan helyzet, amikor kénytelen vagy megigazítani a kellemetlen mértékben lecsúszott fürdőnadrágodat, ezért a megfelelő rögzítés elengedhetetlen alkotóeleme a jól kialakított derékrész. Válaszd a lapos derekú darabokat, ha jobb tartást szeretnél!

Száradási idő

Kellemetlen élmény nedves homokot találni a boardshortodban… Ezért válassz rugalmas szövetből készült darabokat, ezek ugyanis gyorsabban száradnak.

A tökéletes boardshort a sportolással töltött idő függvényében

Kevesebb, mint 1 órát sportolok

A tökéletes fürdőnadrág megtalálása rövid sporthoz is elengedhetetlen

Ha kevesebb, mint egy órát szoktál sportolni, akkor olyan boardshortra van szükséged, amely nem csúszik le minden egyes vízbe esést követően. Egy rövidebb fürdőnadrág szabadabb mozgást tesz lehetővé. Fontos a száradási idő is, nem lenne jó, ha folyton homokszemek tapadnának a shortodhoz. Fedezd fel kezdő boardshort kínálatunkat!

Maximum 2 órát sportolok

Ha legfeljebb kettő órát sportolsz, olyan boardshortra lesz szükséged, amely megfelelően rögzül a derekadnál, mégsem okoz kényelmetlenséget. Pont ilyenek lapos derék kialakítású termékeink, a mérsékelten rugalmas szövet pedig hozzájárul a kellő mozgásszabadsághoz. Látogass el honlapunkra a haladó boardshort kínálat felfedezéséhez!

Válassz lapos derék kialakítást

Több, mint 2 órát sportolok

Már-már felesleges kiemelnünk, hogy ezeknek a boardshortoknak nagyon jól kell a csípőhöz rögzülniük, minimális elmozdulás mellett. A lehető legnagyobb tartás és kényelem érdekében a lapos, fűzős derék kialakítás elengedhetetlen. A lábrész varrásmentes kialakításának köszönhetően nem irritálja a bőrt a comb belső oldalánál. Anyaga annyira rugalmas és könnyű, hogy szinte el is fogod felejteni, hogy rajtad van, ráadásul a száradás is nagyon gyors. Vesd bele magad ebbe a profi nadrág választékba!

Nulla irritáció, maximális mozgásszabadság!

Derékkialakítás: a lapos derék kiváló tartás biztosít vízbe esés során, rugalmas anyagának köszönhetően pedig bármely testalkatnak megfelelő.

A tökéletes boardshort szárhossz szerint

Boardshortod hosszának a megválasztásában elsősorban az ízlés fog dönteni. Azonban vedd azt is figyelembe, hogy minél rövidebb szárú shortot választasz, annál szabadabban fogsz tudni mozogni benne! Nálunk az alábbi méreteket találod meg:

40.6 cm hosszú shortok 

45.7 cm hosszú shortok 

50.8 cm hosszú shortok

Innováció

2018-ban a boardshortok is fantasztikus újításnak örvendhettek, ez pedig nem volt más, mint a MORPHO boardshort megjelenése. Ezek a szuper termékek teljes mozgásszabadságot biztosítanak sportolás közben és minden testalkathoz alkalmazkodnak a maximális kényelem érdekében.

Morpho short, minden testalkatra!

Minden boardshort kötelező tulajdonsága: a napvédelem

A hűvösebb hullámok frissítő hatása miatt gyakran előfordulhat, hogy sokáig vízen vagyunk forró, nyári időben is anélkül, hogy gondoskodnánk az évszakhoz illő felszerelésről, így sajnos a napégés esélye igen magassá válhat.

Tudtad?

Az UV sugarak 10-15%-a visszaverődik a víz felszínéről, 40-95%-a pedig akár 25 cm mélyen is a víz alá hatolhat. Pontosan ezért annyira fontos a forró időszakokban való sportolás során olyan boardshortot használni, amely megfelelő UV védelemmel is rendelkezik.

Tudj meg többet UV szűrős termékeinkről!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)