Magazin

Blog

Ismered már az Inovik sífutó márkánkat?

Korábban még a túrázáshoz tartozott és a Quechua logója díszelgett a sífutáshoz készült termékeken, de nemrég ez a sport is új márkát kapott, megszületett az Inovik. Én már akkor is nagyon szerettem, és mióta rendszeres futó lettem, csak még jobban elmélyültek az érzelmeim iránta - méghozzá úgy, hogy sosem voltam sífutó. Az Inovik ugyanis kiváló termékeket nyújt téli túrázáshoz, futáshoz is. 

Fázós futók és musherek figyelmébe!

Mióta a kutyás húzósportok az életem részeivé váltak, a sífutó nadrág is az eszköztáram kiemelt kincse lett. Ugyanis ezek a sportok a leghidegebb időkben dívnak (a kutyák nem melegszenek túl), és akár futunk, akár bringázunk vagy tereprollerezünk a menetszél mindig nagyon tud fájni. Az Inovik nacik viszont előlről softshell (szélálló) bevonattal rendelkeznek, így azon kívül, hogy hőtartó, szellőző anyagból készültek, mint a futónadrágjaink, még a szél ellen is extra védelmet nyújtanak. Ezen felül pedig - amiért kutyás futáshoz kifejezetten szeretem - a szabása végett a canicross beülő sokkal kényelmesebb ezzel a nadrággal. Nagyobb "terpeszhez" szabták a sílécek miatt, így az öv belső hevederei pont jól fekszenek a varrásokon. Ezen kívül pratikus a hátsó zsebe is, és csinos a színe. A szabás akkor sem kényelmetlen, ha öv nélkül futok vagy túrázok benne, csak ajánlani tudom! Egyébiránt kutyás kerékpározáshoz (bikejöringhez) is szívesen használom szélállósága miatt. 

Sajnos ez a színe már kifutó lett, de a szürke-fekete is nagyon jól néz ki :)

Csinos és praktikus felsők 

Az XC S 500 kabátban kombinálódik a kerékpáros és futó kabátok minden jó tulajdonsága, puha, testhezálló softshell ami lepergeti a havat és ellenáll a szélnek, miközben szuperjó, hatalmas zsebei vannak. Az eggyel komolyabb XC S 550 a törzsön extrán bélelt, miközben szabad mozgást biztosít és ugyancsak kiválóan szellőzik. A kínálatban van egy mellény is, ami a futó márkánk, a Kalenji hasonló termékéhez képest elsősorban nagyobb zsebeivel fogott meg, de még tud emellé szelet is felfogni és van egy izmos vatelin töltete. Ha úgy érezzük a Kalenji mellény már kevés erre a hideg időre, akkor itt a megoldás. :) A kabátok kiválóak intenzívebb túrázáshoz, vagy nagyon hideg időben történő futáshoz. 

XC S 500 kabát

 

Hőtartó kulacstartó öv, beépített kulaccsal!

Az Inovik a kiegészítők terén is ellát minket választási lehetőségekkel, fülvédőket a szivárvány minden színében találunk, és sapkából is akad választék, ám a személyes kedvencem a hőtartó övtáska. Egy nem túl hivalkodó, csinos övtáskáról beszélünk, ami vaskosabb anyaggal és alumíniummal tartja bent a kulacsunk melegét, amit amúgy ki se kell vadászni a táskából, ugyanis a kupakot letekerve azonnal hozzájutunk az italunkhoz! Emellett természetesen apróbb tárgyak is megférnek a táska egyéb zsebeiben, így szuper társunk lehet rövidebb, intenzívebb túrák során, vagy hideg időben futáskor. 

Gyerekeknek is!

A márka hasonló típusú termékekből női- férfi és gyermek verziót is készít, így aktív gyerkőcöknek is találhatunk télre futó nadrágot-, kabátot, vagy mellényt. Érdemes szétnézni a webáruházban, mivel a sífutó termékek kevés áruházban érhetők el teljes fizikai valójukban. 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)