Magazin

Blog

Karácsonyi ajándékötletek futóknak

Még nem késő beszerezni a karácsonyi ajándékokat! A futás szerelmeseinek készültem három ajándékötlettel - nem csak karácsonyra, hiszen ezek időtálló, hasznos kiegészítők minden korosztály számára.

Vezeték nélküli fülhallgató

Női, férfi futóknak is tökéletes választás ez a több színben kapható, Bluetooth-os fülhallgató. Bár én inkább csendben szeretek futni, időnként megpróbálom zenével is, hátha feldobja a hangulatomat és felpörgeti a tempómat... Sokszor bajlódom a vezetékes fülhallgatómmal, kényelmetlen, nyomja a fülem, és gyakran igazgatni kell a zsinórokat. A vezeték nélküli fülhallgató előnye, hogy futás közben nem zavar az ide-oda mozgó vezeték. Mivel bluetooth funkcióval működik, így minden okostelefonnal kompatibilis. Könnyen kezelhető: egyszerű a zeneszámok közötti váltás, illetve a hívások kezelése. Én örülnék, ha ezzel lepne meg a Jézuska. ;) 

Ajándékötletek futóknak
 A fülhallgató három színben kapható: neonzöld, fekete és fehér.

Masszázshenger

Tudjuk, hogy futás előtt nagy hangsúlyt kell fektetni a bemelegítésre, főleg így télen, ugyanakkor a regeneráció is elengedhetetlen része ennek a sportnak. A bemelegítéshez, nyújtáshoz számos gyakorlat áll rendelkezésünkre, melyeket akár eszközök nélkül is végre lehet hajtani, viszont egy-egy masszázskiegészítő használatával hatékonyabb lehet a regenerációs folyamat. Ezért ajánlom figyelmetekbe az SMR hengert, mellyel kitűnően tudjuk lazítani izmainkat. Kényelmes és praktikus, otthon használható masszázseszköz, a futók elengedhetetlen kiegészítője! Ráadásul az Aptonia márka újdonságát is érdemes kipróbálni, az elektromos, rezgős masszázshengert, melyet egyszerűen használhatsz a rezgések révén! 

Ajándékötletek futóknak
A masszázshenger hasznos eszköz a regenerációhoz

Pulzusmérő karóra

A Kalenji Onrhythm 900-as karóra talán elsősorban hobbi futóknak ajánlott, akik még nem vágynak hiper-szuper funkciókkal ellátott karórára, hanem az alapfunkciókkal is teljes mértékben elégedettek. Milyen alap dolgokat tud az óra? A csuklón méri a pulzust, ami számomra nagy piros pont, ugyanis nem kell külön bajlódni pulzusmérő övvel; számolja az elégetett kalóriát, stopper óraként is működik, illetve a pulzus célzónákat is mutatja. Egy kezdő futó számára nagy segítséget nyújthat a helyes légzés megtanulásában, a zsírégetésben, a résztávos edzések beprogramozásával a fejlődésben. Hasznos kiegészítő, jó ár-érték arány! Kapható fekete színben, vagy nőiesebb, türkizkék színben!

Ajándékötletek futóknak
 A karóra a csuklón méri a pulzust

Boldog, futásokban gazdag ünnepeket kívánok! ;)

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)