Magazin

Blog

Karácsonyi ajándékötletek lovadnak

Közeledik az év végi ünnepi időszak, sokan már javában ajándékokat keresgélnek a szeretteiknek. Idén is adunk néhány tippet, mivel lepd meg lovadat.

Néhány idei újdonságunk kifejezetten lótartóknak szól. Célunk, hogy egyre jobb minőségű lófelszerelést prezentálhassunk számotokra évről évre, és lovaitok is érezzék a kényelmes, gondosan tervezett termékek előnyeit. 

900-as kantár 

Ez a mindan részletre kiterjedően a lovak kényelmét szolgáló kantár igazi gyöngyszem. Tarkónál és állnál párnázott, így sem a csigolyákra, sem az állcsontra nem nehezedik kényelmetlenül nagy nyomás. két oldalt a pofaszíjak kritikus nyomáspontjain szintén párnázott alátétet kapott. Mindenhol pergős csatok könnyítik meg a lovas számára a kantár becsatolását. Kisorrszíja kulturáltan, nyom nélkül levehető. Sajnos jelenleg csak háromféle barna színben elérhető, a feketére még egy kicsit várnunk kell, de biztosíthatunk Titeket, hogy az élmény kárpótolni fog majd.

Ötpontos szügyelő martingálvillával

Ez az első ötpontos szügyelős martingál a Fouganza választékában, de tervezését gondos kutatómunka előzte meg, és az eredmény magáért beszél. Egy nagyon jó ár-érték arányú termék született, amely esztétikai és kényelmi szempontból is kiválóan megállja a helyét. Praktikus, levehető martingálvillával, és még praktikusabb, nyitható martingálkarikákkal (amely levédett szabadalma a Fouganzának) egészen biztosan szeretni fogjátok. 

A jobb oldali sárga lovon minden cikkben szereplő termék egyszerre látható

Csatos-szőrmés lábvédők

A szőrmés felszerelések soha nem mennek ki a divatból. Érzékeny bőrű lovak miatt kezdték el gyártani, de ma már nem csak az ő kényelmüket szolgálja. Egy megfelelően összeválogatott szett a kényelem mellett az igényességet és a harmóniát is megjeleníti. Ehhez választhatod szőrmés, csatos ín-és bokavédőnket, egyelőre sötétbarna színben. Kínálatunkból kiegészítheted a színben és stílusban hozzá passzoló szőrmés kötőfékkel és nyeregemelővel is. 

900-as szabott nyeregalátétek

Nyeregalátét választékunk legextrább modellje ez a meglepően igényesre tervezett nyeregalátét. Amellett, hogy külső megjelenése letisztult és elegáns, nem csak a ló felőli, hanem a külső oldala is lélegző, mesh anyagból készült. Anatómiai szabása követi a ló hátának vonalát, marcsatorna mentén vékonyított, hogy még jobban szellőzzön, és a bujtatói praktikus, csatos rögzítési lehetőséget kaptak, ezt azonban nem a szokásos módon az első felrántószíjhoz kell rögzíteni, hanem a nyereg elején lévő pici karikákba.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)