Magazin

Blog

Karácsonyi ajándékötletek lovasoknak

Közeledik az év végi ünnepi időszak, sokan már javában ajándékokat keresgélnek a szeretteiknek. Idén is adunk néhány tippet, mivel lepd meg lovas szeretteidet.

Akik ismerik a Fouganza márkát, évről évre várják a szezonális kollekcióink új darabjait. Idén is vannak remek újdonságaink, amelyek között keresgélve talán Te is megtalálhatod a tökéletes ajándékot szeretteidnek. Azonban most egy kicsit kitekintünk a saját kedvenc márkánk keretei közül, és olyan ajándékötleteket is ajánlunk, amelyek más sportok saját márkáihoz tartoznak, így nem biztos, hogy a lovasok gondolnak rájuk, pedig nagyon hasznosak.

Az első réteg kiemelten fontos

Egy jó aláöltözet megmentheti a téli komfortérzetünket. Vannak lovasok, akiknek a bélelt lovaglónadrágok is kevésnek bizonyulnak. Ők előszeretettel hordanak alá második réteget. Legjobb, ha ez a második réteg valamilyen célnak megfelelő darab, amely kellően megel, légáteresztő, és intenzív sporttevékenység esetén megfelelő izzadságelvezetést biztosít. Meg is érkeztünk a kimondottan sporthoz készült aláöltözetek legnagyobb lelőhelyéhez. Találd meg szeretted számára a lovagláshoz legtökéletesebbet!

Kincset érő megoldás fagyos lovasoknak

Fázós lovasnak keresel ajándékot? Mindegy, mit vesz fel, lefagy a keze-lába? Az aktív szén tartalmú kéz-, láb-, és testmelegítő párnácskákat neki találták ki! Talpra, kesztyűbe, aláöltözetre ragasztható kis melegítőpárnák több órán keresztül biztosítják az adott testrésznek megfelelő komforthőmérsékletet. Eredetileg síelők számára készült, de ma már sokan használják teljesen más sportokra és szabadidős tevékenységekhez. Tökéletes kiegészítő, amely elfér a zsebben, bármikor bevethető- praktikus megoldás, hogy többé ne kelljen vacogva töltenie senkinek a téli napokat. 

A regeneráció nélkülözhetetlen 

Egy fárasztó, lovaglással, lovak körüli munkával töltött nap után kinek ne fájna itt-ott valamije? Azonban megfelelő odafigyeléssel, regererációval elkerülhető, hogy a fájdalom állandó társsá szegődjön megajándékozottad mellé. Válassz kiváló masszázseszközeink közül, amelyek többsége önmasszírozásra is alkalmas. Tavalyelőtt terjedt el nagyon az SMR henger, amelynek azóta is töretlen a sikere - nem véletlenül. A tavalyi sláger, a masszázsöv idén is elérhető, ebben az évben pedig a masszázspisztoly tört utat magának, és terjedt el a hobbisportolók körében is. 

Hidratálj megfelelően télen is!

Bizony, a hideg évszak beköszöntével sokan elfeledkezünk a hidratáció fontosságáról. Azonban a naponta történő megfelelő mennyiségű folyadékbevitel alapfeltétele az egészség megtartásának, évszaktól függetlenül. Bár télen nehezebb az optimális mennyiséget elfogyasztani, mert szinte alig jelentkezik szomjúságérzet, ennek ellenére nagyon fontos, hogy figyeljünk rá. Ebben az időszakban jól esnek a meleg italok, amelyeket kültéri tevékenységhez, például lovazáshoz termoszban tudunk magunkkal vinni. 

Ha szerettedre bíznád a döntést

Van, amikor teljesen kifogy az ember az ötletekből. Nyilván gondolatolvasók sem vagyunk, ezzel nincs is semmi baj, ilyenkor jöhet az egyszerű, de annál nagyszerűbb joker ajándék, a Decathlon ajándékkártya. Ez a személyre szabható kis figyelmesség egy műanyagmentes, fizikai, de akár online formában is adható ajándék. 2-50000 Ft között tetszőleges összeggel feltölthető, két évig érvényes, bármelyik áruházunkban és online is levásárolható, akár több részletben is. Kiegészíthető, így nem szükséges pont akkora összegben ajándékot választani. Több, mint 70 féle sport termékei közül választani pedig lényegesen könnyebb annak, akit meglepnek egy ilyen kártyával. 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)