Magazin

Blog

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

Nincs ötleted, milyen ajándékkal lepd meg az úszó ismerősödet a fa alatt? Összegyűjtöttünk pár tippet, ami sosem jön rosszul egy úszónak, és neked sem kell naphosszat azon gondolkodnod, vajon tetszeni fog-e családtagodnak/barátodnak, ami a csomagolópapír és a masni alatt rejlik.

Mp3 lejátszó

Gondoltad volna, hogy zenehallgatás közben 10%-kal nő a sportteljesítmény? Ez nem csak a futásra, hanem az úszásra is igaz. Ha egyedül úszik az ember, jól jön egy kis motiváló zene, ami elűzi a monotóniát. A Nabaijinak köszönhetően már úszás közben is élvezhetjük kedvenc zeneszámainkat a vízhatlan Mp3 lejátszóval.

MP3 lejátszó úszáshoz

Inkább hobbi úszóknak ajánljuk, ahol nem zavaró a fülhallgató vezetéke esetleg bukófordulók során. Könnyen kezelhető, kis méretű és súlyú. Legpraktikusabb, ha az úszószemüveg pántjára, hátra csíptetjük fel magát a készüléket és a másik kis csipesszel akár a fürdőruha pántjához rögzíthetjük. Érdemes a sapkát ráhúzni a fülre, azzal is még jobban a helyén tudjuk tartani a fülhallgatót. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a fülhallgató belsejét átalakították, hogy ne maradjon benne a víz, így ne tompítsa a hangzást. A régebbi modellekkel ellentétben hangosabbra állítható a zene és véletlenszerű zenelejátszást is be tudunk állítani rajta. 4Gb-os memóriájának köszönhetően véget nem érő playlistet készíthetünk. 

Uszodai táskák

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak
A táska is jó választás lehet karácsonyra

Egy táska ajándékba sose rossz. Ráadásul ha az kimondottan olyan kialakítású, hogy az úszófelszerelés minden egyes darabjának jut benne hely, egyenesen tökéletes. Lehet választani sporttáska vagy hátizsák fazont. A sporttáska 30 l-es méretű, szellőző részekkel ellátott, így, ha suliba vagy dolgozni megy a tulajdonosa úszás után, és nem tudja egyből kipakolni az úszás cuccait, akkor sem kell aggódni. A hátizsákból két méretű kivitel létezik, 27 l-es és 40 l-es változat. Az alsó rekeszébe el tudjuk különíteni a papucsunkat/cipőnket, a nagy zsebeknek köszönhetően a végtelenségig pakolható, és még az úszódeszka is belefér. Ki ne örülne, ha sok-sok kis táska helyett csak egyet kellene magával vinnie, amibe minden elfér?

Úszószemüveg

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak
Úszószemüveg karácsonyra!

Ha sokszor hallod a meglepni kívánt személytől, hogy “olyan jó lenne végre egy tökéletes úszószemüveg”, akkor itt az ideje, hogy meglepd egy szuper szemüveggel. A B-fast úszószemüveg intenzív használatra ajánlott, az orrnyerge milliméter pontossággal beállítható a beépített csavaroknak és a hozzá járó kis “csavarhúzónak” köszönhetően, így teljesen egyénre szabható. Választhatsz belőle átlátszó, füstös és tükrös lencsés változatot.  Hidrodinamikai kialakításának köszönhetően a versenyeken is megállja a helyét.

Uszodai törölközők

Ha valami kis apróságot szeretnél még beszerezni, de nem tudod, milyen úton indulj el, akkor az egyik legjobb megoldás a mikroszálas uszodai törölköző. Kis helyet foglal, ami az edzős táskákban jól jön, kiváló a nedvszívó képessége és ennek ellenére gyorsan szárad. Sok színben és több méretben is elérhető. Létezik rövidebb és hosszabb szálú kivitelben, ilyenkor a téli hidegben lehet szimpatikusabb a puhább, hosszú szálú változat. 

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak
Mikroszálas törölköző – a puhább modell télen kifejezetten jó választás

Amire télen kiemelten kell figyelni úszás után, főként lányoknak/nőknek, az a hajszárítás. A Decathlon kínálatában megtalálható a kimondottan erre a célra tervezett hajtörölköző. Öltözés közben csak rácsavarjuk a hajunkra, így kevesebb időt kell töltenünk a hajszárítással, ez nem csak az uszodában jön jól:)

Uszodai papucs

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak
A papucs használata különösen fontos az uszodában.

Az uszodában nem csak a dressz vagy a szemüveg fontos, hanem a papucs is. Megvédi a lábunkat a fertőzésektől és a sérülésektől. Fontos szempont a papucsoknál, hogy mennyire csúszásgátló és vízelvezető. A slap 900-as papucs talpa csúszásgátló gumi betétekkel van ellátva a jobb tapadás érdekében, a sarkába mint egy lefolyó, vízelvezető van beépítve. Két változatban kapható: sima talppal és rücskös talpkialakítással, ami azon felül hogy enyhén masszíroz, segít a talpat szárazon tartani.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)