Magazin

Blog

Kedvenc nyári light lovaglónadrágom - Termékteszt

Az 580 fullgrip light lovaglónadrág régóta része a választékunknak. Sokan szeretitek, nem véletlenül. Én az eddigi összes verzióját teszteltem.

A legelső verzióját 2016-ban kaptam az első nemzetközi termékképzésemen. Két évig nem hordtam, mert akkor még nem szerettem a sötétkéket. Aztán kezdtek egyre durvulni a nyári melegek, mígnem egyszer mégis felvettem, és rájöttem, hogy milyen nagyszerű kis nadrág. Azóta vettem még hármat, és ezzel a négy nadrággal húzom ki az egész meleg évszakot, lényegében csak télire veszem át a béleltet. Ez a Br 580 fullgrip light nyári lovaglónadrág. Elmondom, hogy miért szerettem meg ennyire, és ajánlom Nektek is, ha egy igazán szerethető nyári lovaglónadrágot kerestek.

Nagyon jól eltalálták a szabását

Legalábbis számomra egyszerűen tökéletes a szabása. Mindenhol passzol, kiemeli az alakom előnyös részeit, és nagyon jól érzem magam benne. Klasszikus fazon, övbújtatóval, nem legging. Dereka se túl rövid, se túl magas, pont jó. Teljes mozgásszabadságot biztosít, túlzás nélkül mondom, hogy élmény benne a lovaglás. Ennek köszönhetően sem a szabásához, sem pedig a méretezéséhez komolyabban nem nyúltak az évek alatt. Egyedül annyit változtattak rajta, hogy a jelenlegi, kicsit modernebb verziójának ülőfelületén nagyobb felületen van szilikon, és ezáltal még jobban tapad. 

Szuper az anyaga

Vékony, jól szellőzik, gyorsan szárad, két irányban rugalmas, ennek köszönhetően tökéletesen felveszi viselője testének formáját. Lycra nadrágszára révén könnyű felvenni, és nagyon kényelmes csizma, vagy lábszárvédő alatt. Szilikonnal bevont ülőfelülete pedig kiváló tapadást tesz lehetővé. Technikai anyaga révén még kánikulában is száraz érzetet ad, mert a mozgás közben keletkező izzadságot felületén szétteríti, és gyorsan elpárologtatja. 

Balról burnt sienna, középen óarany/bézs árnyalatban látható, jobb oldalon pedig az 500-as light modell

Minden évben három színben elérhető, amelyek közül kettő cserélődik, egy pedig megmarad. Idén óarany/bézs, burnt sienna (élénk, narancsos, vidám árnyalat), valamint világosszürke színekben találhatjátok meg. Ezen kívül évek óta elérhető fehér változatban is azok kedvéért, akik a versenypályán sem szeretnének lemondani az otthon megszokott kényelemről. 

A legrégebbi ilyen nadrágomat is hordtam már öt évet, és azon kívül, hogy a szilikon bizonyos részeken valamelyest megkopott, tökéletes állapotban vannak. Engem az sem zavarna mondjuk, ha teljesen lekopna valamelyikről a szilikon, nem dobnám el, mert az anyaga viszont valóban kikezdhetetlen, és szilikon hiányában sem csúszik. A pamut anyagokkal ellentétben egyáltalán nem tud kibolyhosodni, színét és formáját pedig sok mosás és gyakori használat mellett is tökéletesen megtartja. Amikor kiveszed a mosógépből, évek múlva is olyan, mintha új lenne.

Nyilván nem olcsó, de abszolút megéri az árát. Ha viszont ár-érték arányt vizsgálunk, amihez egy kicsit ismerni kell a piac többi résztvevőjét, bizton állíthatom, hogy még mindig verhetetlen. Ennek a terméknek az ára évek óta nem változott, még a jelenlegi körülmények ellenére sem.  Számomra jelen pillanatban (és ez a pillanat már hosszú évek óta tart), ez a tökéletes, abszolút kedvenc nyári lovagolónadrág, amit tavasztól őszig hordok, amilyen időjárás szokott lenni mostanában. Próbáljátok ki!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)