Magazin

Blog

Kezdd a téli szezont Fouganza lótakaróval!

A takarószezon küszöbén sokan felmérik a kínálatot, minél jobb ár-érték arányú termékek után kutatva. A Fouganza lótakaróiról évek óta kiválóak a vásárlói visszajelzések a lovas csoportokban, nagyon sokan dícsérik őket. Kíváncsi vagy az idei új modellekre?

Ettől az évtől a honlapon már egymástól kategóriánként elkülönítve található meg az összes Fouganza lótakaró. Legyen szó akár kültéri, istálló, munka, polár, vagy leszárító takaróról, nálunk megtalálhatod az új kedvencedet. A Fouganza lótakaróit évek óta dícsérik, mert nagyon jó ár-érték arányú, strapabíró darabokról van szó, melyek tervezésénél ügyeltek a ló kényelmére és komfortérzetére. Lássuk az idei felhozatalt!

Kültéri lótakarók

Bélés nélküli "light", 200g, valamint 300g-os modellekből választhattok idén kültéri takarót, melyek természetesen kombinálhatók akár polárral, akár vékonyabb istállótakaróval, melyet alsótakaróként is lehet használni. 600 és 1000 denes változatban kaphatóak, ahol a den érték azt mutatja meg, hogy az anyag mennyire erős és ellenálló a szakadással szemben. Vállvédő természetesen kapható hozzá, így megakadályozható a kidörzsölődés, ezen kívül minden kültéri és istállótakarónk kiegészíthető nyakvédővel is. 

 A Fouganza kültéri lótakarók idei új színei közül az egyik

Istállótakarók

Ha lovad nem kijárós, elég lehet számára egy istállótakaró, mely alacsonyabb áron beszerezhető, mint egy kültéri lótakaró. Az ebbe a típusba tartozó takarók is kellően melegek, viszont nem vízállóak, és alacsonyabb denszámú szövetből készülnek. Itt is van egy bélés nélküli, "nullás", vagy "light" modell, majd 200g-os, 300g-os(hamarosan), 400g-os, és egy 450 g-os kombinált modell alkotja a sort. 

 400g-os istállótakaró sötétkék színben

Polártakarók

A polár lótakarókat senkinek sem kell bemutatni, ezt használja ma itthon a legtöbb lovas. A fekete alapmodell (éppen cserélődik), mellett idén egy vastagabb hagyományos, és egy szintén vastagabb lépsejtes bélésű polártakaró közül lehet választani, a vastagabbakból két-két szín létezik. A polártakarókhoz külön kapható extra takaróheveder is. 

 Lépsejtes izzadságelvezető belső résszel ellátott vastag polártakaró

Munkatakarók

A hazánkban egyelőre kevésbé elterjedt, ám tőlünk nyugatabbra annál népszerűbb takarótípust, a munkatakarókat már évek óta megtalálhatjátok a választékunkban. Létezik belőle sima polár, mely hideg napokra ideális választás. Ez kiegészíthető egy esőtakaróval, mely szintén használható akár önmagában is. Ezen kívül létezik még egy olyan munkatakatónk is, mely jártatógépezéshez, illetve földi munkához használható. Valamint természetesen ne feledkezzünk meg a láthatóságról sem! Választékunkban továbbra is megtalálható a láthatósági munkatakaró. 

 Szél és vízálló munkatakaró

Leszárító takarók

A végére hagytam a leszárító takarókat, melyek talán kevésbé népszerűek jelenleg, hiszen a polártakarókat is lehet erre a célra használni. Azonban meg kell említsem, hogy a leszárító takarók nem csak leszárító funkciót tudnak ellátni. Ezeket a mikroszálas, vékony anyagból készült speciális takarókat akár elöl is lehet hagyni a nyári szezonra, mert kiválóan alkalmasak a ló hűtésére is. 

 Ultrakönnyű, mikroszálas leszárító lótakaró

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)