Magazin

Motiváció

Klein Dóri

A mozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Gyermekkorom óta görkorcsolyázom, tiniként kezdtem el aerobicozni és futni, s pár éve a jógában találtam meg igazán, amit kerestem: a mozgáson túl, egy tudatos, tiszta és egyensúlyra törekvő életmódot, életszemléletet.

18 éves korom óta arra készültem, hogy az életemmel és munkámmal a környezetemben élő embereket a mozgásra, az egészséges életmódra motiváljam, utat mutassak ehhez. 

 

Ezért jelentkeztem a turisztikai főiskolára is, ahol egészségturizmus és wellness szakon diplomáztam. Akkor még sportanimátor szerettem volna lenni; aerobic edző tanulmányokat is folytattam ennek érdekében, de közben az élet a jóga felé „terelt”. 

 

Immáron 13 éve, hogy először találkoztam a jógával, de akkor még maradtam a fitness és wellness világában. Viszont mindig újra és újra „szembejött” velem a jóga, kipróbáltam több ágát, elkezdett igazán érdekelni. S nem utolsó sorban elkezdtem megismerni, megérteni, hogy mi is áll - e mögött az ősi indiai bölcseleti- és mozgásrendszer mögött. Egyre jobban foglalkoztatott és foglalkoztat a tudatosság az élet minden területén. 

 

Hatha, gerinc- és gyermekjóga oktatóként célom, hogy a jóga még szélesebb körben elterjedjen, minél több ember számára elérhetővé váljon és a mindennapi élet része legyen. Fő célom ezzel az egészségfejlesztés, szemléletformálás és a stressz kezelésére alternatívát adni.

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)