Magazin

Motiváció

Koller Tamás

2018.10.14 Nem vagyok kövér inkább vékony a testalkatom, soha sem voltam kifejezetten izmos. 2018-ban 41 éves férfiként, talán nem későn, igényt formálok arra, hogy jól nézzek ki s emiatt életmódváltásba kezdjek. Ennek csak bevezetése a futás amit napi szinten művelek augusztus 15.-e óta. Jelenleg a 10 km-es napi táv (heti 3x) az ami foglalkoztat hegyi aszfaltos és sík terepen.

Tervezek étrendbeli módosításokat is eszközölni, illetve saját testsúlyos edzéssel fizikumot építeni. 

 

A végcél egy tartható egészséges életmód folyamatos rendszeres testmozgással minden szinten változatos módszerekkel. A megfelelő, de nem kifejezetten drága étrenddel. Sima gyári dolgozóként nem is telne rá. Nyilván nem lehet szarból (kevés fizetés) várat építeni de az erőforrásokat (idő, pénz, oxigén, erő, lendület) jól beosztva aki akar az élhet egészségesen mert mindenkinek, ez a maga döntése. 

 

Az nem prioritás, hogy ki mit szól hozzá. Az pedig nem opció hogy fáradság miatt megállok. Én eldöntöttem hogy másként akarok élni mint eddig, ennek következménye, hogy a munkatársaim nem tartanak egészen normálisnak amiatt hogy futok a munkahelyre (évszaktól függetlenül) és onnan haza. 

 

Amíg sok "normális" a tv előtt vagy a haverokkal sörhasat és végső soron a saját életét rövidíti meg én kitartást, jó erőnlétet, kockahasat építek erre az életmódra optimalizálom az erőnlétemet. Emellett új szakmát tanulok. 

 

A prioritások végén az is egy szempont hogy nincs párom, de szeretnék párkapcsolatban megállapodva családot alapítani, talán lehet egy erős amazon személyében rátalálok álmaim asszonyára.

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)