Magazin

Motiváció

Komlósi Attila

2018. június 2.

2 évvel ezelőtt puszta kíváncsiságtól vezetve felhúztam a lábamra az egyik Decathlonban egy görkorit. Az első pár méter, ahogy a kori finom siklással megindult alattam, hatalmas élmény volt. Újra és újra visszajártam próbálgatni, ugyanezért az élményért. Aztán nem bírtam ki és vettem magamnak egyet.

YouTube videókat figyelve (pl. Asha Skatefresh, nagyon jó!) lelkesen gyakoroltam minden szabad percemben. 

Rájöttem, hogy nem annyira a városi korizás való nekem, hanem inkább a távolsági - mert távol a várostól egész jól lehet haladni vele, tiszta a levegő, és az egész testet nagyon jól átmozgatja. 

Kedvenc helyem a Balaton déli partja, ahol ideálisak a feltételek. Egyre hosszabb és hosszabb utakra merészkedtem... és fantasztikus volt minden alkalommal megtapasztalni, hogyan tolódnak kijjebb a korábban mozdíthatatlannak hitt határaim. Az elején 10-15 km-es utak után éreztem, ennyi elég. Most Siófoktól elindulok egy szép őszi napon, és elsiklok Berényig, ami 53 km. Ja, és télen sem szabad abbahagyni ! Sőt, kihívás oldalról pont akkor a legjobb! 

Igen, 40 felett is bőven lehet fejlődni. Én 41 voltam, amikor totál kezdőként először korit húztam, most 43 vagyok, és érzem, még van bennem tartalék. Addig nem nyugszom, amíg meg nem kerülöm az egész Balatont :-)

Decathlon sportközösség

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)