Magazin

Blog

Lovagolj meg egy Rockridert a Duna-és Bükk Mtb Maratonokon!

Hogyan tesztelhetsz egy Rockrider 560-ast vagy egy XC500-ast élesben, terepen? A Decathlon sok sportrendezvény támogatójaként elviszi a kerékpárjait tesztelésre ezekre a versenyekre, amik közül most bemutatjuk, milyen volt a Duna-és a Bükk Maraton. Ha rendezvényeink között találsz kerékpáros versenyeket, használd ki az alkalmat és told végig a mountain bike-jainkkal a futamokat! Garantáljuk, hogy maradandó élményben lesz részed! ;)

B'twin mtb tesztnap
Egy klassz verseny a Duna Maraton
B'twin mtb tesztnap
De a Bükk Maraton is kedvenc példánk

A nyári verseny július 7-8-án került megrendezésre Esztergomban a Top Maraton sorozat második futamaként, a Duna Mtb Maraton, a rá következő hónapban, augusztus 5-én pedig a Bükk Mtb Maraton, Felsőtárkányban. Akét verseny külön érdekessége, hogy több programmal is kibővült maga az esemény, a választható versenytávok (mini, rövid, közép, hosszú) és a számos családi program mellett, szám szerint 13 középkategóriás mtb kerékpár tesztelésére is lehetősége nyílt immáron nem csak a kikapcsolódásra vágyó szurkolóknak, hanem a rövidtávra benevező versenyzőknek is. A Decathlon nemrég szponzorációs szerződést írt alá a verseny szervezőivel és a közös megállapodás keretében egyben névadó szponzorává is vált a rövid versenytávnak, mely ezentúl a “RockRider Duna Maraton Rövidtáv” nevet viseli majd.

B'twin mtb tesztnap
Elstartolt a mezőny a Duna Maratonon. Kiváló alkalom a Rockrider kerékpárok tesztelésére!

B'twin Rockrider kerékpárokat tesztelhetsz!

Természetesen a helyszínen is lehetőség volt benevezni az adott versenytávokra, viszont a Rövidtávon indulóknak az előnevezéssel együtt alkalmuk nyílt előzetesen lefoglalni a verseny idejére az általuk kiszemelt és számukra legideálisabb Rockrider Mtb kerékpárokat, melyeknek a nyergében elejétől a végéig végigtolhatták mindkét futamot. Az előnevezéssel és a kerékpár teszteléssel úgymond két legyet lehetett ütni egy csapásra, így azok sem szomorkodhattak, akik nem hoztak magukkal saját kerékpárt, mivel számukra is adott volt a lehetőség, hogy megmérettessék magukat a Rövidtávon. 

B'twin mtb tesztnap
A Bükk Maraton rajtja

Ezek a versenyek kiváló alkalmat adnak arra, hogy sportos környezetben, igazi terepi viszonyok között tudjátok tesztelni kerékpárjainkat és önmagatokat is. A versenyek végeztével pedig izgatottan várjuk a visszajelzéseket és az élménybeszámolókat! További jó felkészülést és hátszelet kívánunk mindenkinek, induljon akármilyen versenyen!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)