Magazin

Blog

Lubickolj a karácsonyi ajándékötletekben - nem csak úszóknak

Bár a karácsony még nincs a nyakunkon, nem véletlen találkozunk egyre több helyen díszekkel és ajándékötletekkel; a hamar beszerzett ajándékok segítségével csökkenthetjük az ünnepek környékén jellemző stresszt, és a készlethiányokat, hosszas várakozást is elkerülhetjük. Sokan azért halogatják a karácsonyi bevásárlást, mert nem tudják, minek örülnének legjobban szeretteik, még várják az ötleteket - ebben szeretnék most segíteni.

A sportszerek népszerű ajándékok: mozgásra ösztönzik újdonsült tulajdonosukat, akik ettől egészségesebbek és boldogabbak lesznek. Különösen nagy segítség lehet a karácsonykor ajándékozott sporteszköz, hiszen az újévi fogadalmak betartását is motiválhatja. Mindezek mellett remek kiegészítése lehet egy téli wellness vagy utazás ajándéknak, melynek során jól jöhetnek uszodai sportokhoz ajánlott termékek.

Babáknak

A legkisebbek számára remek ajándék lehet egy aranyos unikornisos vagy sárkányos kis poncsó, melybe be tudjuk bugyolálni őket fürdés vagy babaúszás után is.

Az aranyos kapucnival ellátott, élénk színű poncsók gyerekek és szülők kedvencei.

Akkor sincs veszve minden, ha nem tudjuk uszodai foglalkozásra hordani babánkat a korlátozások miatt: ezekben az otthon felállítható kis medencékben akár a saját fürdőszobánkban is pancsolhat a gyerkőc.

Akár a fürdőszoba közepén is boldogan pancsolhatnak gyermekeink.

Gyerekeknek

A vízilabdák mellett igen népszerű játékok a kifejezetten kisgyerekek számára kialakított, könnyű fogást biztosító kislabdák, melyekhez akár egy másodpercek alatt felállítható, könnyen összehajtható vízilabda kaput is választhatunk. Kedvelt vízi játékaink közé tartoznak még a süllyedő karikák vagy a tapadókorongos fogantyúk, melyekkel végszükség esetén akár a kádban is játszhatnak a gyerekek, erősítve vízbiztonságukat.

Egyszerű, de nagyszerű - végtelen szórakozás lehetősége kicsik és nagyok számára egyaránt

Felnőtteknek

Nemrég írtunk egy kimerítő cikket a témában, mely számos kitűnő ajándéklehetőséget vet fel - az ott említetteken kívül talán három apróságot emelnék ki. Az uszodai használatra fejlesztett klórszag-mentesítő tusfürdő nem csak a rendszeresen úszóknak, de az alkalmi strand- vagy wellnesslátogatóknak is jelentős segítség lehet a jellegzetes klórszag elleni küzdelemben. Páramentesítő filcünk nemcsak olcsó, de elengedhetetlen kelléke is a hobbi- vagy versenyúszók felszerelésének; úszáskedvelő szeretteink öröme garantált, ha ez várja őket a fa alatt. Amire viszont kevesen gondolnának, hogy az úszósapka is remek ajándék lehet: mindig jól jön, és mivel a medencében csak ez látszik ki a vízből, ez az egyetlen valódi lehetőség a stílus kifejezésére - egy divatos vagy humoros úszósapkának mindig nehéz ellenállni.

Úszás közben csak a sapka látszik ki a vízből - stílusunkat ezzel tudjuk legjobban kifejezni!

Természetesen előfordulhat, hogy nem tudunk választani a jobbnál jobb ötletek közül; ilyenkor ajándékkártyát is válthatunk szeretteink számára, melyet két éven belül bármelyik áruházunkban fel tudnak használni az általuk választott sporttermékek vásárlásakor.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)